З Марічки Падалко зробили справжню ляльку Барбі з довжелезним волоссям: “Завжди мріяла про худорбу”

Марічка Падалко відома українська телеведуча, яка стала незмінним обличчям каналу 1+1. Без неї вже дуже важко уявити собі ефіри ТСН, адже Марічка виконує свою роботу дуже професійно.

Всі вже напевно бачили фотоефект з Барбі, через фільм, який днями вийшов у прокат в усьому світі. Насправді він є доволі мудрим та демонструє справжній жіночий світ та всю важкість долі кожної жінки. Саме це і чіпляє дорослих людей, особливо жінок. Бо далеко не завжди цей світ є справедливим до жінок.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Барбі – це фільм, який підкорює серця, адже він має великий сенс і багато хто з жінок вважає, що чоловіки до кінця не зможуть зрозуміти цей фільм. Але всі дуже активно приміряють на себе образи Кена. А жінки приміряють собі образ Барбі.

Вся мережа залита цими фотокарточками в образі. І ведучі ТСН не виключення. Так, наприклад, Марічка Падалко ще не навіть не дивилась цей фільм, але вже встигла зробити з себе героїню фільму. Річ в тому, що жінка зробила зі своїх фото мультиплікаційні кадри. І на них жінка стала неймовірно стрункою та довговолосою Барбі.

Виявляється, жінка завжди мріяла про худорбу, і цей ефект зробив з неї неймовірно струнку діву. Марічка, звісно, й в житті дуже мініатюрна, але напевно має свої комплекси. Хоча Падалко завжди пробігає марафони і до того ж вона робить це не заради галочки, а заради задоволення. Тому з фігурою у жінки все чудово.

Але світ Барбі має зовсім інші стандарти краси і саме з цього розпочинається сама історія культового фільму. А от в житті, не все буває настільки просто і заради того, щоб досягти бажаної фігури чи форми, варто докладати багато зусиль до результату. І жоден фільтр фото не зробить з нас чудових Барбі в реальному житті.

Схожі статті