Погладшав та відростив шевелюру: як Олександр Цвігун змінився після відкриття власного ресторану

Олександр Цвігун став відомим завдяки участі і перемозі у головному кулінарному шоу "МастерШеф". А також Сашко в одному з сезонів став переможцем і обійшов справжніх досвідчених професіоналів.

Сашко з перших ефірів “МастерШеф. Професіонали” проявив себе як дуже сильного, начитаного та майстерного учасника. В його голові постійно літають якісь ідеї стосовно рецептів, які він згодом обов’язково втілює в життя. Це чудово, адже він одразу ж може зрозуміти чого вартують його ідеї.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Олександр Цвігун
МастерШеф. Битва сезонів учасники: Олександр Цвігун

З початку Саша здавався всім іншим трохи дивним, адже він постійно був у своїх думках, часто гальмував, не зовсім уважно слухав питання суддів та поради колег по цеху. Але це жодним чином не завадило йому дійти до суперфіналу і вразити суддів своїм неординарним підходом. Щоправда, у професіоналах Цвігун так і не здобув перемогу.

Проте він не з тих, хто здається. Згодом Олександр з більшим досвідом і багажем знань прийшов на “МастерШеф. Битва сезонів”. І от вже там він здобув перемогу та протягом всього сезону вражав суддів та суперників своїми неймовірними рецептами. Йому завжди вдавалося донести свої ідеї та поради, коли він був з кимось у команді.

З Цвігуном майже кожен учасник хотів попрацювати, бо його ідеї та підхід до роботи вартують уваги і в нього можна повчитися. Попри свій юний вік Сашко не поступається професіоналам з 30-річним стажем роботи. І це вже багато про що говорить.

Коли Цвігун отримав свою довгоочікувану перемогу, він зміг виграти й мільйон гривень на реалізацію будь-якої ідеї. І хлопець не так давно відкрив ресторан “Мрійники” з авторською кухнею.

І з того часу він дуже змінився зовнішньо. Річ в тому, що він трохи набрав у вазі та відростив доволі довгу шевелюру.

Але якщо йому самому комфортно так, це чудово, проте зміни помітно з першого погляду на Сашка.

Схожі статті