“Тіло без сил”: колишня дружина Остапчука Христина Горняк повідомила про свій стан – хворіти не хоче, а вже

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк збентежила користувачів соціальної мережі станом свого самопочуття. Що ж насправді сталося з юристкою?

Так, нещодавно Христина Горняк повідомила, що, прийшовши додому, дала собі змогу трішки посумувати, впасти без сил та відпочити. Додала, окрім емоційного вигорання, її фізичний стан теж бажає бути кращим.

Христина Горняк
Христина Горняк повідомила про свій стан

Розповіла, що температури немає, але має відчуття ніби вона є, оскільки її тіло майже без сил. Христину Горняк не влаштовує такий перебіг подій, адже хворіти наразі вона не хоче, не може і взагалі на це немає ніякого часу:

“Температури немає, але відчуття ніби є, тіло без сил… Не хочу хворіти, не можу хворіти, немає часу”.

Христина Горняк повідомила про свій стан

Після занепокоєння підписників її блогу в соціальній мережі Instagram юристка припустила, що у неї настає емоційне вигорання, а тому прийняла рішення взяти не дуже довгий відпочинок від усіх соціальних мереж. Тож, деякий час підписники її сторінки не побачать нових розповідей Христини через погане самопочуття.

Раніше нотаріус Христина Горняк повідомляла про проблеми зі своїм здоров’ям. Медики з України та Австрії діагностували у жінки гідронефроз, а тому незабаром їй проведуть операцію по видаленню лівої нирки.

Утім, колишня дружина Остапчука запевнила, що після операції вона зможе повноцінно жити, адже права нирка працює відмінно та виконує усі необхідні функції для нормального та здорового життя.

Нагадаємо, про розлучення знаменитого українського шоумена з другою дружиною Христиною Горняк публіка дізналася наприкінці 2022 року. Наразі чоловік проживає з третьою молодою дружиною, 23-річною журналісткою Катериною Полтавською, з якою знайомство зав’язалося під час листування в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.