42-річна Лілія Ребрик наглядно показала, як змінюється життя після 40: “Здаємо аналізи, ходимо до лікарів”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вразила мережу кадрами, на яких показала, як вона слідкує за своїм здоров'ям та контролює його.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик успадкувала від своїх батьків неймовірної краси риси, розкішне волосся, таланти, однак рано чи пізно ми не можемо покладатися лише на подарунки від природи. Зараз зірці вже 42 роки і вона як ніхто знає, наскільки важливо контролювати своє здоров’я.

Раніше Лілія підтримувала свою форму здебільшого завдяки танцям, які вона полюбила після участі у шоу з Андрієм Диким. У акторки з’явилося не тільки нове хобі, але й кохання усього її життя. З хореографом вона побралася і народила від нього двох дітей.

Лілія Ребрик показала, як контролює своє здоров’я

Лілія Ребрик закружляла в ритмі танцю зі статним чоловіком – паркет подарував кохання
Лілія Ребрик показала, як контролює своє здоров’я

Але і фізичні навантаження не дають в усьому бажаного ефекту. А тому Лілія не приховує, що регулярно відвідує лікарів, проходить обстеження та здає аналізи. Про це вона нещодавно зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Примітно, що велика кількість зірок, так само як Лілія Ребрик закликають своїх підписників контролювати свій стан та довіряти своє здоров’я спеціалістам.

Варто відзначити, що свого часу Лілія також пропагувала щасливу вагітність. Так, телеведуча намагалася довести українським жінкам, що цікаве положення не можна сприймати як хворобу і під час цього прекрасного стану можна працювати, виглядати розкішно і продовжувати свою діяльність. Під час другої вагітності Лілія Ребрик з’являлася на екранах аж до самих пологів.

“Вагітність – це не хвороба, я що перший, що другий раз так само говорила і продовжую говорити. Хоча, Боже, знали б ви, який в мене токсикоз був обидва рази, просто всі дев’ять місяців. Кожного дня, кожного ранку – я не знаю, як це витримала, я народила набагато легше, ніж ці токсикози, – зізналась Лілія Ребрик в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Примітно, що Ребрик дійсно може похизуватися прекрасним здоров’ям. Єдина хвороба про яку зірка говорила колись публічно — це коронавірус, який вона підхопила 2021 року.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.