Юлія Тимошенко святкує 60-річчя: як найвпливовіша жінка України виглядала в юності та чому досі не стала президентом

Сьогодні Юлія Тимошенко відзначає ювілей. Найхаризматичнішій жінці-політику виповнюється 60 років.

За час роботи у парламенті Юлія Володимирівна двічі була прем’єр-міністром, стільки ж разів відбувала покарання і тричі балотувалася на посаду президента.

Юлія Володимирівна народилася на Дніпропетровщині 27 листопада 1960 року. У шкільні роки майбутній політик не особливо експериментувала з зовнішністю, так само, як і на початку політичної кар’єри.

Юлія Тимошенко в юності
Юлія Тимошенко в юності

У 90-ті заснувала компанію “Єдині енергетичні системи України”, яка займалась транспортуванням газу до країн Європи. За що отримала прізвище “газової принцеси”. Тоді ж стала віце прем’єр-міністром України з ПЕК в уряді Віктора Ющенка.

У той самий період Юлія Тимошенко знайомиться з павлом Лазаренком і Олександром Турчиновим. Пізніше двічі поспіль обирається народним депутатом і створює ВО “Батьківщина”.

Юлія Тимошенко на початку кар'єри
Юлія Тимошенко на початку кар’єри

Юлію Тимошенко часто називали “єдиним чоловіком в українській політиці” за її характер, вміння отримувати бажане і досягати поставлених цілей.

Вперше у крісло прем’єр-міністра політик сіла у лютому 2005 року. Проте тодішній президент Віктор Ющенко зняв її з посади через тиск олігархів. А вже у 2007 році “Леді Ю” повернулася у прем’єрське крісло.

Юлія Тимошенко на початку кар'єри
Юлія Тимошенко на початку кар’єри

За час перебування Юлії Тимошенко у політиці, їй давали багато прізвищ: “Леді Ю”, “газова принцеса”, “жінка з косою”, “Юлька”, “Наша Юля”, “Тигрюля” та інші.

Разом зі зміною посад, Юлія Володимирівна змінювала зачіску та колір волосся. І лише у 2005 році прийшла до зачіски “коса”, за якою її впізнавали всі.

Коса - візитна картка Юлії Тимошенко
Коса – візитна картка Юлії Тимошенко

До 2014 року Юлія Тимошенко не змінювала зачіску. змінювався лише колір волосся. А от у 2014 політик знову почала експерименти.

Зараз на публіці ювілярка все частіше з’являється з довгим волоссям, зібраним у низький хвіст або розпущеним. Oстанньою зміною стилю став холодніший відтінок волосся.

Нинішня зачіска Юлії Тимошенко
Нинішня зачіска Юлії Тимошенко

А нещодавно на засідання погоджувальної ради Юлія Володимирівна прийшла з завитим волоссям. Це не залишилося непоміченим і наштовхнуло на думку. що будуть якісь зміни.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.