Кому дістався розкішний двоповерховий маєток Руслани Писанки? Вдівець Ігор Ісаков має конкурента

Легендарна українська акторка Руслана Писанка пішла з життя рік тому. Її смерть була неочікуваною та принесла багато горя. 17-го листопада — день народження акторки.

Розкішний маєток у київському передмісті Руслана Писанка та її коханий чоловік Ігор Ісаков побудували вже після того, як зійшлися та почали розуміти, що хочуть мати сімейне гніздечко. При цьому акторка якось поділилась з журналістами, що вже не сподівається народити. Мовляв, доля не дала дітей, і вона не збирається йти проти неї, а прийме будь-який сценарій.

Натомість Ігор Ісаков зізнався, що хоче дітей і все ж таки сподівається, що рано чи пізно вони в них з’являться. При цьому чоловік на відміну від акторки має спадкоємця.

Кому дістався розкішний двоповерховий маєток Руслани Писанки

Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя
Кому дістався розкішний двоповерховий маєток Руслани Писанки

Так, рідний син Ігоря тривалий час проживав у будинку свого батька та мачухи. Руслана доклала свою руку до його виховання, доглядала хлопця і змогла полюбити його по-справжньому. Матір юнака була не проти цього, а тому Руслана змогла пізнати щастя материнства.

Згодом юнак виріс і почав будувати своє самостійне майбутнє. Але невідомо, чи прописаний він в будинку Ігоря Ісакова, який після смерті Руслани Писанки, звісно, дістався йому.

Зараз бізнесмен живе у цьому маєтку в абсолютній самотності, і компанію йому складають лише коти, які чекали на повернення пари минулого року. Ігор навмисно нічого не змінює у будинку, щоб складалося враження, що акторка у ньому проживає. На стінах можна побачити її фотографії, всередині велика кількість її особистих речей. Ігор Ісаков багато гуляє, проводить час з улюбленцями, і часто згадує свою кохану.

Як виглядає пасинок Руслани досі невідомо. Хлопець ніколи не давав жодних коментарів чи інтерв’ю, не світився на телебаченні, і очевидно, не залишив батька у його горі одного.

Нагадуємо, що Руслана Писанка померла влітку минулого року через рак. Зірка до останнього приховувала свій справжній стан, про який дізналася після перелому ноги. З життя вона пішла в Німеччині, але вдівець Ігор Ісаков зробив усе, щоб повернути кохану на батьківщину.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.