Ситна та оригінальна страва: готуємо курячі рулетики з грибами – цікаве поєднання та неймовірний смак

Цікаве поєднання печериць, м'яса, цибулі та руколи зроблять цю страву неймовірно смачною. Якщо ви в пошуках незвичного ситного обіду чи вечері, тоді цей рецепт для вас.

Любителі м’яса шукають все нові рецепти, аби урізноманітнити звичний раціон. Курячі рулетики – чудова страва, приготувати яку можна з будь-якого приводу. На порозі свята, тож це чудова можливість здивувати своїх гостей незвичним, але дуже смачним м’ясним пригощанням.

Для вираженішого смаку ми додаємо до рулетиків ще й гриби. Така страва чудово поєднається з іншими частуваннями на столі. Для того, щоб її приготувати, ознайомтеся зі списком інгредієнтів та всіма процесами на кухні.

Курячі рулетики з грибами

Інгредієнти

  • Філе курячої грудки – 4 шт.
  • Печериці – 250 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Рукола – 1 пучок
  • Бекон – 8 скибок
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Сіль, сушений чебрець, перець чорний мелений – на смак

Приготування

Розігрійте сковороду на середньому вогні з 2 ложками масла. За 5-7 хвилин обсмажте гриби та цибулю, які попередньо нарізали.

Далі відправте подріблений часник та готуйте ще 1 хвилинку. Потім до всього, що міститься в сковороді викладіть руколу. Через 1 хвилину виключіть вогонь, на смак посоліть, поперчіть, посипте чебрецем.

Аби позбавитися рідини з приготованих грибів, скористайтеся друшляком або ситом.

Працюємо з м’ясом. Наріжте курячі грудки так, щоб вони відкрилися як книга. Шматки  в плівці відбивайте кухонним молотком. Начинку, яку смажили на сковороді викладіть на філе, скрутіть рулетиками, загорніть в бекон.

Курячі рулетики з грибами

Змастіть форму для запікання маслом та поставте в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.