“Немає сенсу жити”: вдівець Руслани Писанки вразив зізнанням про своє горе напередодні новорічної ночі

Чоловік покійної акторки Руслани Писанки розповів про свої емоції та почуття напередодні Нового року. Ігор Ісаков знайшов що сказати своїй аудиторії.

Як відомо, свою кохану дружину Ігор Ісаков втратив півтора роки тому. Новина про її смерть застала більшість українців дуже неочікувано. Акторка не говорила про свою хворобу і тим паче навіть не натякала на те, що найближчим часом може піти з життя. Лише після її кончини Ігор Ісаков наважився розповісти, що насправді вона хворіла на онкологію, і доволі агресивну форму.

До останнього чоловік вірив, що його кохана дружина зможе побороти рак, але влітку стало відомо, що вона назавжди пішла. Лише тоді Ігор зрозумів, що шансу насправді не було, адже лікарі його не давали.

Вдівець Руслани Писанки Ісаков вразив зізнанням про своє горе

Чоловік померлої Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився її улюбленою стравою
Вдівець Руслани Писанки Ісаков вразив зізнанням про своє горе

Завдяки Ісакову фанати мали можливість попрощатися з Русланою спочатку в Німеччині, а потім в Україні. Цього року на честь дня народження зірки він зробив для неї пам’ятник, а також влаштував перезахоронення, щоб Писанка могла спочивати разом зі своїм братом, а також матір’ю. Обидва померли від раку.

Але новорічна ніч чоловіку дасться непросто. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій заявив, що просто не бачить сенсу жити.

І хоча в цілому допис містить дуже негативні думки та настрій, в кінці Ігор говорить про те, що намагатиметься створити новий світ та нове життя, не живучи старим. Імовірніше за все, Ісаков буде намагатися почати нову історію, адже переживати своє горе знову і знову йому дуже важко.

Шанувальникам артистки залишається лише сподіватися, що її вдівець дійсно зможе побороти себе та перегорнути цю сторінку, яка наповнена болем, а також безкінечною трагедією. Якщо колегам та друзям було дуже важко відпустити Руслану, тяжко навіть уявити, як себе усі ці 2 роки почував Ігор.

І все ж таки новий рік приносить ще один шанс за жити інакше, відпустити минуле та піти іншою дорогою. І хтозна, можливо на чоловіка чекає ще багато приємних сюрпризів.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.