Вже 17 років: Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки – як виглядає та де живе зараз Олена

Співачка Катерина Бужинська мати трьох дітей. Двох молодших від болгарського бізнесмена Дімітара Стойчева можна часто бачити на її сторінці в соцмережах, а старшу Олену кілька разів на рік.

Українська співачка Катерина Бужинська мати трьох дітей. Двох молодших – 7-річних двійнят Катю та Діму, які з’явилися в останньому шлюбі з болгарським бізнесменом Димитаром Стойчевом, можна часто спостерігати у мікроблозі артистки, а ось старша Олена з’являється лише кілька разів на рік – на свій День народження і коли зіркова мати приїжджає її відвідати. Річ у тому, що кілька років дівчина мешкає окремо від мами.

Катерина Бужинська з чоловіком та дітьми
Катерина Бужинська з чоловіком та дітьми

Так, напередодні старшої дочки Каті Бужинської, яка з’явилася у цивільному шлюбі із пластичним хірургом Володимиром Ростуновим, виповнилося 17 років. Цього дня, за традицією, її зіркова мама оприлюднила вітання та показала її свіже фото, на якому дівчина позувала у ошатній зеленій сукні на тлі прикрашеної ялинки. У коментарі співачка написала зворушливі слова та побажала своїй спадкоємиці стійкості та впевненості у собі. Щоб “води світу” змивали з її шляху смуток і смуту, а “вогняне полум’я” палало яскравим кольором кохання.

“Ті Розумниця, добра і талантлива дівчинка, а ще дуже сильна!”

Нагадаємо, що рік тому Катерина Бужинська розповідала, що її старша дочка Олена зараз проживає в Гамбурзі (Німеччина), тоді як вона зі своїм чоловіком та молодшими дітьми влаштувалася в Болгарії. Там дівчина перебуває з українськими друзями Бужинської, які її доглядають. Дівчина навчається, а також займається творчістю. У 16 років Олена вже читала в оригіналі німецькою та англійською мовами, а також почала писати дитячі казки. За словами Бужинської, дочка мріє стати письменницею.

“Це було її бажання. Вона не хотіла до Болгарії. Але часто до неї приїжджаю”,- розповідала Катерина.

Зважаючи на все, це одне з останніх фото доньки Бужинської, а так Олена виглядала рік тому.

Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки
Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки

Схожі статті