Ідея для ситного та швидкого сніданку: беремо лаваш, робимо одну з простих начинок і все готово. Так смачно

Ділимося ідеєю найпростішого сніданку, який підійде на кожен день. Страва швидка, бюджетна та не потребує значних сил. Лаваш з яйцем та сиром – прекрасне поєднання.

Зранку не хочеться довго стояти біля плити, оскільки краще цей час витратити на себе та можливість довше поспати. Втім, якщо звичайні яєчні набридли, а ситно та смачно посмакувати чимось хочеться, тоді беремо лаваш, яйце, сир і страва майже готова.

Ідеальне поєднання складових такого сніданку дозволяє робити його достатньо часто. Неабиякою перевагою є легкість та швидкість приготування, тому впорається і новачок на кухні. Якщо ви студент, цей рецепт також вас виручить не раз.

Начинку ви можете робити за своїми смаковими уподобаннями. В цьому рецепті взято базовий набір інгредієнтів, яких буде цілком достатньо. Дізнавайте детальніше, що вам знадобиться, аби швидко отримати страву з лаваша та начинкою.

Ситний та швидкий сніданок

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир – 30-50 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелена цибуля – до смаку
  • Сіль, перець – до смаку

Приготування

Для початку нарізаємо середніми шматочками помідор, додаємо до нього натертий сир, вбиваємо яйце, посипаємо нарізаною цибулею. Солимо, використовуємо спеції до свого смаку. В начинку можна додавати й ковбасу чи інших овочів, все за бажанням.

Відрізаємо шматок лаваша, викладаємо начинку тоненьким шаром та завертаємо в конвертик.

Ситний та швидкий сніданок

Обсмажуємо в сковороді на невеликій кількості олії, на середньому вогні по декілька хвилин з кожного боку, можна накрити кришкою. Простий та дуже смачний сніданок готовий. Зробіть чашечку чаю або кави, а потім розпочинайте ситно свій день. Всім смачного!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.