33-річна Дорофєєва показала, що любить їсти на сніданок: все таке смачне й нічого зайвого. Тому і струнка

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва показала свій сніданок. Артистка намагається харчуватися продуктами, що містять білки, жири та вуглеводи. Крім того, все у невеликій кількості.

Виконавиця вже не раз хизувалася своєю їжею. Тут немає чому дивуватися, оскільки вона вийшла заміж за ресторатора, який балує кохану корисними, ситними та дуже смачними стравами.

Зокрема, Дорофєєва знову показала світлину в соціальній мережі Instagram, що мала на сніданок. Знаменитість зранку обожнює їсти те, що не зашкодить фігурі. Цього разу на її тарілці помічаємо яйця, шматочки червоної рибки, сир, підсмажені гриби та спаржу, нарізані свіжі огірки, перчик, грінки й листя салату.

Дорофєєва показала, що любить їсти на сніданок

Співачка публічно подякувала чоловіку за старання, відмітивши його сторінку. Біля відмітки видніється ще й біле сердечко.

Що цікаво, артистка досить довгий час зіштовхувалася з негативними висловлюваннями суспільства стосовно її другого шлюбу. Про весілля Дорофєєвої та Кацуріна стало відомо влітку 2023 року. Тож, попри хейт та неприйняття, зірка обрала власне щастя.

Дорофєєва показала, що любить їсти на сніданок

До речі, Надя встигла прикипіти до спадкоємців коханого. Розповідала, що з його донькою Олександрою та сином Іваном немає значних проблем. Вони дуже виховані, життєрадісні та комунікабельні.

Цікаво, але на тлі всіх чуток про її вагітність, артистка поки не хоче народжувати свого малюка. Вона спростовує чутки та каже, що із завантаженим робочим графіком та стресами це неможливо.

Нагадаємо, нещодавно Дорофєєва зі сміхом відреагувала на пророцтва спадкової відьми Марії Тихої стосовно її вагітності у 2024 році. Вона із сарказмом зазначила, що “знову вагітна”. Таким чином натякнула, що наразі народжувати не збирається.

Схожі статті