Влад Яма нарешті досяг бажаного і остаточно укорінився в США: “Українець, який базується в Маямі”

Відомий український хореограф Влад Яма ще від початку повномасштабного вторгнення виїхав за кордон разом з дружиною та сином. Наразі чоловік перебуває у США та чи планує повертатись на Батьківщину?

Зіркові колеги та шанувальники хореографа Влада Ями були спантеличені вчинком чоловіка на початку повномасштабного вторгнення. Українських користувачів цікавило, як 41-річний танцюрист перетнув кордон. Раніше Яма коментував, що зміг виїхати в перший день вторгнення, коли офіційного наказу про заборону на виїзд чоловікам призовного віку ще не було.

Однак нещодавно, веб-видання Oboz.ua оприлюднило коментар інсайдера, що є близьким до оточення знаменитості. За його словами, Яма виїхав за кордон незаконним шляхом, мовляв хореограф скористався своєю медійністю та дав хабар прикордонникам. Також, за словами інсайдера, плани Ями щодо кар’єри в Америці не вдалось реалізувати. Наразі він думає про те, як повернутись на українське розважальне телебачення.

Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду
Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду

Втечу колеги до США раніше коментував й танцівник Євген Кот:

“Мені здається, що Влад досі думає, що коли війна закінчиться, він повернеться до України. І все в його житті буде так само, як і раніше”

В інтерв’ю Кот додав, що за словами їхніх спільних знайомих, Яма щиро вірить, що в майбутньому спокійно житиме в Києві.

Однак соцмережі хореографа планів на повернення поки не видають. У своєму особистому фотоблозі в Instagram Яма час від часу публікує безтурботні світлини з США. Ба більше, в описі свого профілю чоловік зазначив, що знаходиться у Маямі. Як раніше коментував Влад, в Америці він продовжує популяризувати тему війни в Україні та проводить благодійні вечори, аби зібрати кошти на потреби ЗСУ. Проте користувачі Мережі вже давно чітко зазначили свою позицію щодо Ями. Кожен новий допис Влада із сонячного Маямі всипаний запитаннями про повернення та критикою в бік танцюриста.

Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду
Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду

Схожі статті

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.