“Законно”: друг переможця “Холостячки” Олександра Еллерта розповів, як насправді зірка виїхав за кордон

2 роки тому стало відомо, що автор жартів та комік Олександр Еллерт виїхав за кордон та емігрував до Сполучених Штатів Америки. Однак, його підозрювали у незаконних діях.

Ще 2 роки тому Олександр всерйоз говорив про свої наміри повернути втрачене кохання. Після розставання з Ксенією Мішиною коміку було доволі непросто. Він не мав постійної роботи, намагався налагодити особисте життя, але при цьому не вішав носа.

Однак, 24 лютого все кардинально змінилося. Саме Олександр допоміг своїй колишній та її сину евакуюватися до Карпат. Але там вже відбулася ситуація, яка остаточно поставила крапку в їхніх стосунках. Ксенія та Олександр не стали розповідати, яка саме сцена зробила неможливим подальший розвиток їхніх стосунків. Але лише через рік вони змогли помиритися і залишитися друзями.

Друг Олександра Еллерта розповів, як він виїхав за кордон

Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон
Друг Олександра Еллерта розповів, як він виїхав за кордон

Зараз Олександр живе в Сполучених Штатах Америки, активно гастролює з різноманітними концертами, а також намагається підняти свій бізнес. Про Ксенію він майже не згадує, про особисте життя здебільшого мовчить.

При цьому чоловіку постійно нагадують про те, що він знаходиться не в Україні, щасливо проживає в Америці. Так само неодноразово звучали здогадка на рахунок того, що комік виїхав незаконно. Хоча сам Олександр одразу заявив про те, що зміг зробити це по стану свого здоров’я. Нещодавно його друг дав ексклюзивний коментар, в якому підтвердив, що дійсно гуморист вдалося все зробити найкращим чином, і цілком офіційно та легально.

Так, про поганий стан здоров’я свого колеги розповів Андрій Рибак, який знімався з ним в романтичному реаліті-шоу.

“У нього, здається, щось або астма, або велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, у нього була така хриплива задишка, – заявив зірка. – Він нічого з цим не робив. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду і не повернуся”

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?