Купую для цієї страви найдешевший фарш, а отримую кулінарний шедевр: про котлети й не згадаєте

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачних та соковитих ковбасок з м'ясного фаршу. Приготувати таку смакоту можна вдома самостійно, лише за допомогою духовки.

Інгредієнти:

  • Яловичина (філе) – 250 г
  • Свинина (філе) – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 100 г
  • Паприка мелена – 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений – 0,25 ч. ложки
  • Перець червоний мелений – 0,25 ч. ложки
  • Соус соєвий – 2 ст. ложки
  • Вода мінеральна газована – 50 мл
  • Розпушувач – 5 г
  • Сіль – 1 ч. ложка

Приготування:

М’ясо вимиваємо та обсушуємо паперовими рушниками. У процесі приготування нам знадобиться харчова плівка, пергаментний папір або силіконовий килимок. За допомогою м’ясорубки з великою решіткою або блендером подрібнюємо м’ясо не дуже дрібно – у ньому повинні залишатися цільні шматочки.

У мисці з’єднуємо фарш, сіль, два види перцю, розпушувач, паприку, мінералку та соєвий соус. Добре вимішуємо все 10 хвилин. Відбиваємо фарш, піднімаючи масу та акуратно кидаючи назад у миску. Накриваємо фарш харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на кілька годин або на ніч.

Рецепт м'ясної страви на вечерю: нагадує котлети, але вдвічі їх перевершує
Рецепт м’ясної страви на вечерю: нагадує котлети, але вдвічі їх перевершує

Через цей час очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю. Відправляємо цибулю до фаршу та добре вимішуємо ще 5 хвилин. Знову накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник ще на 3-4 години.

Вмикаємо духовку для розігріву до 200 градусів. Деко застилаємо пергаментним папером (змащуємо рослинною олією) або силіконовим килимком. За допомогою кулінарного шприца, мішка або через обрізану пластикову пляшку, формуємо ковбаски на деко. Відправляємо у духовку, розігріту до 200 градусів.

Якщо ви хочете, щоб ковбаски були більш підсушені, запікайте їх 15 хвилин при 200 градусах, потім увімкніть режим конвекції на 5 хвилин. Якщо хочете соковитіші ковбаски, запікайте 10-15 хвилин при 200 градусах, потім переверніть і готуйте ще 5-10 хвилин. Запечені ковбаски з фаршу готові. Подаємо м’ясну страву з вашим улюбленим соусом, із салатом зі свіжих або маринованих овочів. Смачного!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.