“Я теж хочу шоколадку”: як склалася доля хлопчика-мема після участі у популярному реаліті-шоу

Деякі епізоди з реаліті-шоу запам'ятовуються ледь не на все життя, а меми створені на їх основі миттєво розлітаються мережею. Одним з них став герої нашої статті.

Ісаак Величко з’явився на екранах українських телеглядачів у 2016 році. Тоді, його родина приймала участь у шоу “Кохана, ми вбиваємо дітей”. 34-х літня Анжела самотужки виховувала сина, але методи її виховання залишали бажати кращого, жінка часто зривалася, принижувала, цькувала та лупцювала свого 10-ти річного сина. Такими діями жінка провокувала виникнення жорстокості у хлопця, а він і собі, звивався на однолітках та тваринах.

Наприкінці шоу, героям вдалося досягти порозуміння. Стосунки мами та сина повністю змінилися, стали спокійнішими. З будинку зникли щоденні скандали, а головний інструмент матері – ремінь, був повішений на цвях.

Хлопчик-мем Ісаак Величко розповів про життя після участі в популярному шоу
Хлопчик-мем Ісаак Величко розповів про життя після участі в популярному шоу

Один з епізодів шоу, запам’ятався глядачам найбільше. Емоційний хлопець, вкотре не зміг впоратися з почуттями та закотив істерику через звичайну шоколадку. За правилами шоу, задля здоров’я Ісаака, йому було заборонено вживати солодке, але мати вирішила не позбавляти себе смачненького та на очах сина відкрила шоколадку. Хлопець почав плакати, через те, що йому не дісталося.

“Вона собі купила шоколадку, жадібна. З’їла її повністю сама, а мені що залишилося? Мені дивитися, як вона їсть? Може, я теж хочу шоколадку”, – поділився почуттями підліток.

Хлопчик-мем Ісаак Величко розповів про життя після участі в популярному шоу
Хлопчик-мем Ісаак Величко розповів про життя після участі в популярному шоу

Пізніше, хлопець захопився кулінарією. Він постійно балував маму стравами власного приготування та намагався вигадати щось нове. Любов до куховарства привела його на дитячу версію проєкту “МастерШеф”. Попри старання, перемогти хлопцю не вдалося, проте він не кинув улюблену справу.

Хлопчик-мем Ісаак Величко розповів про життя після участі в популярному шоу
Хлопчик-мем Ісаак Величко розповів про життя після участі в популярному шоу

Наразі, підліток мріє про власний ресторан. Крім того, Ісаак розвивається в інших сферах. Він відвідав Академію інновацій для дітей, де зібрав власного робота.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.