Життя в Канаді та посада офіціантки: як живе найуспішніша у минулому дитина-кінозірка Анастасія Зюркалова

Раніше успішна актриса Анастасія Зюркалова раптово зникла з телеекранів. Чим зараз займається жінка, де живе та як виглядає, читайте в матеріалі порталу Сенсація.

Акторка Анастасія Зюркалова потрапила на екрани телеглядачів у віці 10 років. Своєю щирістю та безпосередністю дівчинка запала у серця глядачів. Вона знімалася в чисельних українських мелодрамах – “Жіноча інтуїція”, “Тобі, справжньому”, “Аврора”. Проте, попри успіх, дівчина раптово зникла. Що трапилося та чим вона займається зараз, Анастасія повідомила в інтерв’ю OBOZ.UA.

Анастасія Зюркалова розповіла, куди зникла з телеекранів
Анастасія Зюркалова розповіла, куди зникла з телеекранів

Настю помітила режисерка Оксана Байрак, саме вона оцінила таланти дівчини та зняла її у декількох своїх картинах. Коли Зюркалова перестала з’являтися на екранах, почали ширитися чутки про конфлікт між нею та режисеркою. Проте, зараз артистка спростовую цю інформацію. За словами дівчини, з Оксаною вони не сварилися, а просто закінчили співпрацю й наразі не спілкуються. Анастасія заглибилася у навчання, тож часу на серіали в неї не залишилося.

Зюркалова вступила до Київського національного лінгвістичного університету, проте не довчилася. Кар’єра акторки захоплювала її більше, ніж перспектива стати перекладачем. Тому, коли з’явилася можливість повчитися у народного артиста України Миколи Рушковського, вона вирішила нею скористатися.

Анастасія Зюркалова розповіла про своє життя в Канаді
Анастасія Зюркалова розповіла про своє життя в Канаді

Перед початком повномасштабного вторгнення, зірка почала грати в театрі. Проте, як і у більшості українців, плани Анастасії були зруйновані. У березні 2022 року, вона погодилася на пропозицію молодшого брата та переїхала до Канади.

Наразі вона мешкає у Торонто. Вона вирішила продовжити акторську кар’єру, але до справжнього успіху її далеко. Поки, дівчина мала тільки один театральний проєкт та невелику роль в озвучці. На життя акторка заробляє працюючи офіціанткою. На її думку, це дуже цікава професія, яка дозволяє їй спостерігати за місцевими.

“Це неймовірно цікава робота, тому що багато спостерігаю за людьми, за життям тут”, – розповідає Настя.

Анастасія Зюркалова розповіла про своє життя за океаном
Анастасія Зюркалова розповіла про своє життя за океаном

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.