Отримала російський паспорт і жаліє маму в Одесі: чим займається Тодоренко, яка обрала чоловіка та гроші

Знаменита українська телеведуча та співачка Регіна Тодоренко багато років тому переїхала до російської федерації у зв'язку зі своїм заміжжям. Але після 24 лютого здивувала публіку позицією.

Після 24 лютого Регіні Тодоренко вдалося розсваритися взагалі усім українським шоу-бізнесом. На своїй батьківщині вона залишила багато колег, з якими в неї було чимало прекрасних спільних спогадів, а також хороших стосунків. Втім, усе це було знищено поведінкою телеведучої.

Вона відмовилася говорити про свою позицію, і продовжувала активно транслювати свій елітний образ життя, насолоду від популярності, тощо.

Регіна Тодоренко розповіла, чим зараз займається в Росії

Регіна Тодоренко із чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко розповіла, чим зараз займається в Росії

Артистка навіть не намагалася натякнути про те, що відбувається в її серці, а пізніше навіть попрощалася зі своїми батьками, що проживають в Одесі. Таким чином вона дала зрозуміти, що обирає сім’ю свого чоловіка.

Пізніше Регіна публічно посварилася зі своїми зірковими друзями з України. Остаточний кінець для її репутації настав після того, як стало відомо, що загинув її колишній хлопець, і вона взагалі ніяк на це не відреагувала. Але вже пізніше публіка припинила звертати не Регіну увагу.

В цьому було дуже просте пояснення: дивна поведінка зірки. Тодоренко почала транслювати доволі неоднозначні думки на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, розповідати речі, які викликали у публіки шквал критики, тощо. Дійшло до того, що користувачі почали коментувати, нібито Регіна не в собі.

Тим часом в мережі з’явилася інформація, нібито до Тодоренко дуже погано ставляться у сім’ї Топалових, і насправді вона хотіла піти від чоловіка, але не може цього зробити. Мовляв, Влад взагалі не працює і живе за рахунок свого батька, а свекор повністю контролює Регіну і не дає їй поїхати.

Мовляв, все опирається у дітей. Нібито телеведуча, якщо захоче розлучитися, може їх втратити.

Сама співачка так ці новини і не спростувала, що викликає ще більше запитань у публіки. Однак немає сумнівів, що в українському шоу-бізнесі на регіону також не чекають, і ці двері для неї не завжди закриті. Зараз Тодоренко активно працює на російському телебаченні та заробляє за допомогою блогу.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.