Зручний диван та ваза з квітами: Надя Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років коханцем

Телеведуча Надія Матвєєва вперше показала інтер'єр своєї квартири, де живе з молодим коханим. Чоловік на 20 років молодший.

Два роки тому у житті популярної ведучої Надії Матвєєвої відбулися кардинальні зміни. На початку війни зірка зустріла молодого чоловіка, який став для неї дуже близькою і рідною людиною. Про це зірка “Все буде добре” розповіла в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику.

Надія Матвєєва на інтерв'ю з Григорієм Решетником
Надія Матвєєва на інтерв’ю з Григорієм Решетником

У розмові Надія зізналася, що новий коханий молодший за неї на 20 років. Спочатку Надя дуже бентежилася великою різницею у віці, а потім зрозуміла, що це не має жодного значення, якщо між партнерами є взаєморозуміння та справжнє кохання. Вже пізніше Матвєєва зізналася, що це було найвірнішим рішенням у її житті і з головою поринула у почуття.

Надія Матвєєва з молодим коханим
Надія Матвєєва з молодим коханим

У мікроблозі знаменитості почали з’являтися фотографії, де вона просто світилася від щастя. Найбільше привернула увагу фото, зроблене у її квартирі, на якому ведуча лежала на підлозі кухні з піднятими руками.

“Очима коханого”, – коротко підписала тоді знімок знаменитість і додала смайлик у вигляді червоного серця.

Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років чоловіком
Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років чоловіком

Зазначимо, що Надя дуже рідко показує свою квартиру, проте напередодні до мережі потрапив короткий ролик, на якому можна побачити частину кімнати. Відео було записано спеціально для участі у челенджі, присвяченому виходу сімейної комедії “Крашенка”.

Сидячи на світлому затишному дивані Матвєєва розмальовувала пальцем яйце. Біля дивана можна було побачити журнальний столик із стільницею із темного скла. На ньому стояла кришталева ваза з букетом троянд. Можливо, від коханого чоловіка. Надія була в стильному домашньому костюмі, з укладанням та макіяжем. Зазначимо, що це виглядало дуже мило.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.