Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Так, зараз молода артистка проживає в Москві разом зі своїм чоловіком та дітьми. Ще 2 роки тому публіка очікувала, що Тоня підтримує свою родину та батьківщину і покине столицю російської федерації.

Однак цього не тільки на сталося: акторка натомість і заблокувала українцям доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. На даний момент співвітчизники дівчини не мають можливості переглянути її блог.

Ольга Сумська розповіла про важливий спогад, який їй залишила старша дочка

У своїх інтерв’ю Ольга В’ячеславівна не приховувала, що її дочці чимало дісталося від публіки. Спочатку зіркова мама намагалася захистити своє дитя, але потім визнала, що робити це публічно неетично, а тому вона просто не буде говорити про неї з журналістами.

І тим не менш, нещодавно Ольга В’ячеславівна пригадала про свою донечку. Зірка опублікувала у своєму блозі декілька фотографії з сакурою, а потім розповіла, що виявляється 15 років тому висадила дерево разом з Тонею.

Ольга Сумська розповіла про важливий спогад, який їй залишила старша дочка

“Квітнуть красуні… Обожнюю… Пам’ятаю, як ми з доцею 15 років тому за ініціативи Ігоря Добруцького саджали на Пейзажці сакури та ялинки… Які ж вони прекрасні виросли… А на нашому дереві прижилася гілочка звичайної вишні, хтось прищепив. Дивовижно!” – написала акторка.

Так, акторка вже давно проживає в Москві, і дуже імовірно, що має російський паспорт, а її дерево досі росте в Києві.

Нагадуємо, що через свою дочку Ольга В’ячеславівна також посварилася з Ігорем Кондратюком, який припустив, що зірка моглаб припинити спілкуватися з власною спадкоємицею. Знаменитість це неабияк вивело себе, і вона навіть не приховувала реальних емоцій, які мала у зв’язку з почутим.

Сумська визнає, що ситуація вийшла не гарна, але запевняє, що вона не зможе відмовитися від своєї дитини і відвернутися від неї, що б там не було.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?