Дивовижна трійка “МастерШеф-7”: чим зараз займаються Вова Троцький, Вадим Бжезинський та Міша Грушецький

Для багатьох сезон кулінарного шоу став одним з найулюбленіших. Звісно, це все завдяки неперевершеним учасникам, які взяли участь у проєкті.

Міша Грушецький

Після завершення шоу, чоловік дав невелике інтерв’ю для харківської газети. Він розповів, що на шоу його привела дружина, яка тишком нишком заповнила заявку. Спочатку готувати під прицілом камер було складно, але з часом до цього звикаєш. Михайло зізнається, що найскладнішим на проєкті було готувати десерти. Проте, й з цим він впорався. Михайло дійшов до суперфіналу, але поступився перемогою Вадиму Бжезинському.

Грушецький розповів про життя після МастерШеф
Грушецький розповів про життя після МастерШеф

Згодом, чоловік взяв участь в іншому проєкті СТБ “Звана вечеря”, де виборов омріяну перемогу. Також, чоловік активно вів соціальні мережі та ділився з підписниками рецептами своїх страв. Згідно з його Instagram та YouTube-каналу чоловік працював кухарем у Франції. Проте, після початку повномасштабного вторгнення, кількість публікацій значно зменшилася, тож сказати точно де він зараз неможливо.

Володимир Троцький

Троцький запам’ятався, як дуже харизматичний чоловік, він не боявся виражати своє невдоволення та показувати себе справжнього. У своєму Instagram, Вова розповів, що після проєкту повернувся до роботи офіціантом, а до “МастеШеф” відноситься, як до пригоди. Переглянувши його фотоблог, зрозуміло, що чоловік багато подорожував, відвідав Австрію, Німеччину та Швейцарію. Наразі він в Україні. Періодично Троцький поширює інформацію про збори для військових.

Троцький розповів про життя після МастерШеф
Троцький розповів про життя після МастерШеф

Вадим Бжезинський

Більш відомий, як Пава, переможець “МайстерШеф-7” після завершення шоу поринув у кулінарію. Спочатку він навчався за кордоном, а після повернувся на Батьківщину. Після початку повномасштабної війни чоловік зайнявся волонтерством. Вони з командою годували військових, заклад де працював Пава, виділив власні кошти для закупівлі амуніції. Чоловік вважає, що мусить робити все, що може для спільної перемоги. Наприкінці лютого 2024 року, був відкритий ресторан Novella, Вадим став бренд-шефом закладу.

Пава розповів про життя після МастерШеф
Пава розповів про життя після МастерШеф

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.