Американка розповіла зворушливу історію про зниклого кота, який повернувся додому в річницю смерті її сина

Американка розповіла приголомшливу історію, у яку складно повірити.

Деб Мосбергер поділилась неймовірною історією, яка сталась з нею напередодні. Жінка живе в США штату Міннесота. Одного дня у неї пропав кіт, а потім несподівано прийшов у день річниці смерті її сина.

Кіт у господаря

Свого сина Вінсента жінка втратила у 2002 році. Йому було 18 років. Він Загинув у трагічній ДТП, через водія, який вів автівку в нетверезому стані. При цьому хлопець завжди відрізнявся своєю надзвичайно сильною любов’ю до тварин. Тому не дивно, що в їх родині було багато маленьких вихованців.

Вінсент

Проте у листопаді 2020 року кіт на ім’я Ейб вийшов на звичайну прогулку і не повернувся. Господарі будинку знали, що якщо сьогодні його немає, то завтра обов’язково має прийти. Однак минали дні, а пухнастого друга не було. Тоді господарі почали йти на пошуки свого вихованця, розпитуючи своїх сусідів та розклеюючи оголошення і навіть просили допомоги у зоозахисників, але все марно.

Через деякій час, 9 грудня, мати подумки попросила свого сина показати коту шлях додому. І сталось диво, ввечері хвостатий друг повернувся додому. Це була 18-та річниця від смерті Вінсента.

Пухнастий вихованець дуже схуд і сумував за ці п’ять тижнів на самоті і тому довгий час не відходив від своїх господарів ні на крок.

Деб Мосбергер вважає, що їх улюбленець міг заховатись десь у машині і випадково від’їхати на велику дистанцію.

При цьому жінка зазначила, що тепер грудень не такий поганий, як був до цього часу.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.