Костюм-кімоно та вінтажна брошка: в такому вигляді Олена Зеленська завітала до Південної Кореї

Олена Зеленська – це перша леді Україна, тобто обличчя країни. Дружині президента варто завжди виглядати так, аби нею захоплювались та сприймали серйозно і з великою повагою.

Перша леді має багато роботи й це не секрет, у неї дуже напружений графік, оскільки розв’язання державних питань – це справа не з легких. До 2019 року Олена взагалі дуже рідко з’являлась у медійному просторі. Олена не мала бажання бути відомою та мати популярність. Цього вистачало їй і через знаменитість чоловіка Володимира Зеленського, оскільки він завжди був на сцені.

Олена Зеленська
Олена Зеленськ

Зараз Олена має не менш важливі справи, ніж наш президент, адже за останній рік вона вже відвідала велику кількість дипломатичних зустрічей, і майже всі вони проходять за кордоном. А це різні країни, різні континенти. І насправді один образ на кількох зустрічах буде просто недоречним. Такі закони моди.

Зеленську поважають всі українці й закордонні жінки просто надихаються її силою, наснагою, відважністю й силою духу. Переживати те, що переживають українські жінки – це неймовірно важко, особливо, коли твій чоловік головна мішень ворога.

Але Олена захоплює не лише характером, а ще й своїми образами, які завжди є стильними та красивими. А також вбрання Олени щоразу демонструють силу України. Це можуть бути маленькі деталі образу або ж колір.

Відомо, що перша леді обирає виключно українські бренди та українських дизайнерів. Вона має команду стилістів, які розуміють її з півслова. Саме тому кожний образ Олени є особливим.

Наприклад, останнє вбрання, яке жінка обрала для візиту до Північної Кореї був елегантним та стриманим. Олена обрала білосніжний костюм-кімоно від бренду A.M.G. А також сережки та брошку від бренду Guzema.

Вбрання першої леді України
Вбрання першої леді України

Тож, кожного разу Олена демонструє лише українське,  тим самим показує позитивний приклад для всіх інших жінок нашої держави.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.