Як виглядає вдівець Руслани Писанки: саме він полюбив її безумовно, і був із нею разом до самого до кінця

Руслана Писанка до останнього мовчала про те, що з нею відбувалося, і з якими речами їй довелося стикнутися у житті. А поруч з нею був лише її чоловік.

В свою чергу, Ігор Ісаков до останнього не вірив, що зможе підкорити таку жінку як Руслана. Він покликав її на побачення, усвідомлюючи, наскільки малий шанс взагалі побачити зірку вживу. І тим не менш, вона хоча і запізнилася, але приїхала на зустріч, була підкорена тактовністю та відданістю кавалера і врешті-решт закохалася в нього.

Ця історія стосунків наповнена зрілим коханням, без пристрастей, ревнощів та інших прикрас, які допомагають молодим людям краще пізнати свої почуття. Зовсім скоро обидва зрозуміли, що хочуть бути разом, почали будувати спільний будинок і оселилися в ньому разом з сином Ігоря, який замінив Руслані дитину.

Як виглядає вдівець Руслани Писанки

Чоловік покійної Руслани Писанки показав, як виглядає після втрати

У своєму останньому інтерв’ю акторка зізнавалася, що не буде боротися за материнство і приймає долю такою, якою вона є, нехай і без дітей. Тоді глядачі були зачаровані тим, наскільки легким та добрим був настрій у її будинку. Пара готувала разом, відпочивала, насолоджувалася заміським життям.

Але в той самий час матір Руслани вже хворіла на рак, а незабаром сама акторка впаде зі сцени, травмується, в результаті чого дізнаються про свій діагноз. Вже через півроку після його постановки зірка померла від онкології.

Ігор Ісаков повідомив про це українця. Він спочатку влаштував церемонію прощання в Німеччині, потім організував поїздку для Руслани додому, після чого відбулися похорони в Україні.

Вже через рік він зміг поставити їй пам’ятник, а також перепоховати Руслану на місце біля її родини. Там були поховані її матір та брат, які також померли від раку. До сих днів Ісаков проживає у будинку, який побудував з Русланою. Він нічого в ньому не змінював, намагається втримати ефект присутності акторки.

А серед минулих співмешканців в нього тільки коти, які так чекали на сім’ю з Німеччини. Ісаков регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фото і розповідає про те, як склалося його життя після трагедії.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.