Разом наближали перемогу: Тіна Кароль згадала, як з Денисом Монастирським вітала дітей з Днем Святого Миколая

Тіна Кароль ніколи не стоїть осторонь тих ситуацій, які відбуваються в Україні щодня, тому, співачка не могла не прокоментувати загибель її гарного знайомого Дениса Монастирського.

Сьогодні, 18.01.2023 року вранці сталася жахлива трагедія, яка, на жаль, знову забрала життя простих українців. Серед них міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. А також 2 пілоти Олександр Василенко та Костянтин Коваленко, підполковник поліції Михайло Павлушко, інспектор МВС з комунікацій Микола Анацький. Загальна кількість жертв складає 19 людей. Світла їм пам’ять.

Денис Анатолійович Монастирський – український юрист, політик, міністр внутрішніх справ України на посаді з 16 липня 2021 року. Політик завжди повністю віддався своїй роботі, чесно та щиро виконував всі завдання, які перед ним стояли. Активно підтримував Україну та робив все, що залежить від його посади. Свою кар’єру Денис почав будувати майже 23 роки тому у рідному місті Хмельницький, та згодом переїхав до столиці, де й почав активно розвиватися. Крім політичної діяльності Денис ще й викладав в Університеті, де студенти його поважали та любили його пари.

Також Монастирський був активним культурним діячем, тому, у день його трагічної загибелі українська поп-діва Тіна Кароль вирішила вшанувати пам’ять Дениса. Спочатку Тіна виклала у сторіс спільне фото та підписала:

“Неможливо повірити. Мужній, амбітний, чесний, його дуже поважали колеги та військові. Родині співчуття”.

Тіна Кароль вшанувала пам’ять Дениса Монастирського

В трохи згодом на фан-сторінці Кароль пригадали, як у День Святого Миколая, тобто майже місяць тому, вони разом вітали дітей, які проявили героїзм та мужність під час війни, зі святом та вручили їм подарунки. В той момент, артистка навіть не здогадувалась, яка нагода їй випала. Тож, сьогодні Тіна пишається особистою співпрацею з Денисом Монастирським.

Міністр внутрішніх справ має родину, де дружина Монастирська Жанна Вікторівна та два сини. Звісно, для них це жахлива трагедія, в яку вони ще довго не захочуть вірити. Шкода, що Денис пішов з життя у свої 43 роки виконуючи бойове завдання на війні з загарбницькою росією.

Схожі статті