ТОП-15 новорічних фільмів для святкового настрою, які просто необхідно подивитися саме зараз

Ви не пошкодуєте свого вечора на перелічені кінокартини!

Друзі, вітаємо вас з Новим роком! 2021 рік вже завітав до наших осель, подарував святковий настрій, а ви відпочиваєте в родинному колі  або в обіймах коханих та не можете обрати фільм? Ми вам допоможемо!

До вашої уваги, ТОП – 15 новорічних кінокартин, які обов’язково підтримають новорічну атмосферу та подарують вам та вашій родині гарний настрій:

Сам удома

Так, ми знаємо, що ви бачили цей фільм! Але роки йдуть, а його актуальність не згасає. Історія хлопчика, який залишившись сам вдома налякав двох бандитів, по сей день розважає глядачів та не дає сумувати. Дайте Кевіну Маккалістеру шанс і в цьому році! Ми впевнені, що ви не пожалкуєте.

Грінч – викрадач Різдва

Кадр із кінострічки
Кадр із кінострічки

Якщо у світі існує більш підхожий актор на роль Грінча, ніж Джим Керрі, то ми вам не повіримо. Бо такого не існує. Керрі неперевершено володіє мімікою та створює неповторних злодіїв.

Полярний Експрес

Кадр із кінострічки “Полярний експрес”

Ще один шедевр від майстра кінострічки Роберта Земекіса. Ви ніколи не забудете особливий стиль, канонічність та привабливість світу Земекіса. І звісно не захочете повертатися.

Гаррі Поттер та Філософський камінь

Як кінострічка про маленького чаклуна та його друзів стала культовою зрозуміло; та ще більш не дивно – це її популярність на новорічні свята. Все дуже просто: Джон Уільямс створив музичне супроводження, яке нагадує нам про свята. До речі, саме він написав музику для кінострічки «Сам удома». Відчуваєте зв’язок?

Різдвяна Історія

Що може бути краще за різдвяну історію від Діккенса про буркотуна Скруджа? Тим паче екранізовану?

Пригоди Шурика або операція “Ы”

Ви ще не втомилися від Шурика та трьох смішних злодіїв? Бо ми – ні! І вам не радимо!

Поки ти спав

Сандра Буллок рятує життя незнайомцеві якраз на Різдво. Поки врятований лежить в комі, дівчина водить всю його сім’ю за ніс, запевняючи їх, що вона його подружка. Тим часом брат коматозника по вуха закохується в Буллок. Добра романтика і сімейна атмосфера.

Щоденник Бріджит Джонс

Бріджит думає, що зустріла чоловіка своєї мрії, але потім бачить його в жахливому різдвяному светрі з оленем. Ця жахлива деталь гардеробу грає ключову роль в романтичній комедії Шерон Магуайр. Не меншу, ніж солодкий і слизький герой Х’ю Гранта.

Жах перед Різдвом

Хто ще може як слід напустити остраху в будь-яке свято, якщо не Тім Бертон?

Гремліни

Хочете чогось святкового, мімімішного, але при цьому поганого? Ось вам різдвяна класика 80-х. Могвай Гізмо виглядає як милий пухнастик – що ще можна подарувати дітлахам на Різдво?

Щасливого Різдва

Захоплюєтеся незабутньою мімікою Емілії Кларк? Тоді вам варто переглянути нову різдвяну кінострічку с її участю!

Клаус

Мультфільм, який вийшов презентувала платформа Netflix. Він пропонує нам нову версію того, звідки взявся звичай дарувати дітям подарунки на Різдво і чому їх приносять саме вночі.

Крижане серце

Ви також обожнюєте сніговика Олова? Як можна обійтися без його життєрадісного настрою на Новий рік?

Крампус

І традиційно, і жахливо. Не більше, не менше.

Чарлі та Шоколадна фабрика

Майстер перевтілень Джонні Депп нізащо не змусить вас сумувати! Відчуйте себе дитиною та віддайте себе пригодам!

 

 

 

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.