П’ять речей з якими необхідно попрощатися у Новому році та залишити у старому

ТОП - 5 речей, з якими необхідно попрощатися у Новому році та залишити у старому для того, щоб покращити своє життя.

Хочеш змінити своє життя, але не можеш вирішитися? Початок нового року – бездоганний час почати все спочатку. Та найперше, що необхідно зробити, щоб щось отримати в подарунок від 2021-го, звільнити в своєму житті місце від непотрібного хламу, як абстрактного, так і матеріального:

Залежність від соцмереж

Тобі не здається дивним, роздивлятися чужу сторінку у фейсбуці о пів на третю ночі? Чи приносить тобі це заняття якусь користь? Скоріш за все – ні. Переходь на месенджери.

Залиште у спокої телефон
Залиште у спокої телефон

Невиконані обіцянки

Обіцяла матері на смажити млинців та забула? Не встиг зустріти кохану в аеропорту? Багато що, як виявилося не зроблено, але не варто себе за це гризти: хороші і правильні речі вимагають часу і в результаті все одно збуваються.
Ностальгія

Можливо 94-й був найкращим роком в твоєму житті, трава була зеленішою, та й фільми з музикою раніше випускали якісніше і душевніше. Але досить старіти завчасно і жити минулим. Не віддавайся спогадам, а краще нароби нових.

Зламані речі

Їх дуже легко викинути. Але часто буває, що вони і надалі залишаються вдома. А для чого? Ні, вони не пригодяться у господарстві. Це всього навсього міщанство.

Їм НЕ місце у вашому домі. Це – золоте правило, яке стосується зламаного і рваного.

Токсичні знайомі

Кадр з фільму "Вікі, Крістіна, Барселона"
Кадр з фільму “Вікі, Крістіна, Барселона”

Токсичність – дуже ємне слово, яке описує неприємну властивість людей, з якими ми звикли або нам доводиться спілкуватися. Яким би не був настрій, як би не змінилася самооцінка, токсичні люди змушують нас сумніватися в собі і правильності обраного нами шляху. А ще не дають ні радості, ні натхнення.

Не зволікай та роби перший крок на шляху до кращого життя!

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.