Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022: готові вірші та проза, які нікого не залишать байдужим

Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022 ви можете знайти у нашій статті. У нашій підбірці ви знайдете різдвяні привітання для дітей та дорослих.

У свято Різдва Христового важливо не тільких провести цей день з рідними, але й привітати усіх тих, до кого ви не байдужі. Це свято стало особливим не тільки для людей, які вірять в Бога, але навіть для тих, хто втратив свою віру. Традиції, сім’я та релігійні почуття роблять цей день особливим. Таким, у який ми хочемо отримати повідомлення від близьких та друзів. Ми підготували для вас добірку привітань з Різдвом Хоистовим, які допоможуть вам у цій нелегкій справі.

Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022

Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаю миру і добра, любові і щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-хранитель оберігає вас і ваших близьких від усіх бід, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

З Різдвом Христовим! Це найчудовіший і найчарівніший день у році. Нехай світле свято наповнить будинок теплом і радістю, близькі люди будуть завжди здорові і щасливі! Нехай серце кожного в цей світлий день наповниться миром і добром!

Бажаю на Різдво теплого полум’я біля каміна, любові та затишку в домашній атмосфері, коли з полум’я стрибають дрібні яскраві іскорки надії, коли теплі долоні рідних вселяють віру в щасливе майбутнє, а зверху Господь благословляє щастям!

Багато-багато років тому народилася людина, яка всім допомагала і бажала усім добра. Ми бажаємо Вам щастя і удачі! Ми бажаємо Вам побачити сліди з минулого всередині себе. Не обманюйте один одного! Не ображайтеся на інших. Це Вам під силу. З Різдвом!

Різдво дарує божественну силу, натхнення, невичерпну енергію. Нехай яскраві враження приносять вам радість, життя буде цікавим. Миру вашій родині та щастя кожному!

Вифлеємська зірка на небі засяяла і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру, запалила в серцях полум’я любові. З великим Різдвом вас! Нехай те чудове світло зберігає вас на всіх життєвих дорогах, дарує щастя та радість.

У прекрасне свято Різдва, коли увесь світ горить вогнями, чекає чуда, коли люди поспішають до своїх рідних, тому що любов – найголовніше що є на світі, я бажаю вам щастя! Нехай Різдво подарує вам його, а ви тримайте щастя міцно і насолоджуйтеся їм все життя!

На столі – свята вечеря.
Вся родина – за столом.
Відчиняє ангел двері
Позолоченим крилом.
Благу вість нам сповіщає
Про народження Христа.
В хаті свято розцвітає,
Гріє душу доброта.
Пахне сіном і кутею.
Сяє зірка. Сніг скрипить.
І колядка над землею
З білим ангелом летить

У зимову світлу днину
Народилася Дитина.
Чиста-чиста, мов сльозина,
Божий Син, свята зернина.
І донині нам сіяє
Віфлеємськая зоря.
Ніч Різдвяна світла й чиста,
Небо в зорянім намисті.
Щастя й радості багато
Нам несе Різдвяне свято.
І щоразу воно нове –
Свято свят – Різдво Христове!

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.