Топ-8 речей, які потрібно прибрати з гардеробу жінкам, яким за 40

Психологи його називають «середній». Вік 40+ має великий набір переваг. Але одним з недоліків є те, що, зокрема, жінки часто не можуть знайти рівновагу між внутрішнім відчуттям свободи, яку дає набутий життєвий досвід і власним зовнішнім виглядом. Ось що радить стиліст.

Якщо ви не хочете опинитися у незручній ситуації або не бажаєте бути у центрі уваги оточуючих, які недвозначно переглядаються, то після сорока років відмовтеся від такого одягу, радять спеціалісти.

  1. Міні спідниця

Головна причина цієї маленької жертви – зайва вага. Як правило, у такому віці вона уже є. Але навіть, якщо з вагою все нормально, то коліна також виглядають уже не так привабливо. Тому оптимальним варіантом є міді.

2. Облягаючі сукні

Модні сукні для жінок 40+
Модні сукні для жінок 40+

Не кажучи уже про те, що такі сукні виявляють кожний недолік вашої фігури, зріла жінка чується в них некомфортно.

3. Штани з низькою посадкою

Такий крій завжди вкорочує ноги, розширює талію і побільшує сідниці. Воно вам треба?

4. Рвані і потерті джинси

Рвані джинси − для молоді. Це візуальний символ протесту, самоутвердження. Подумайте, як це в’яжеться з вами?

5. Коротенькі жакети

Якщо ви худорляві, то ще куди не йшло. Але знайте, що коротенькі жакети вкорочують силует. А ваше завдання його витягнути. Тому викиньте такі жакети і замініть на довгі і об’ємні кардигани.

6. Тонкий трикотаж

Речі із тонкого трикотажу також дуже підступні щодо приховування недоліків фігури. Тому просто подивіться на себе у дзеркало критично і  позбавтеся їх.

7. Синтетичні речі

У своєму віці ви заслужили мати речі дорогі і стильні. А синтетика завжди виглядає дешево. То ж навіть для різноманітності не одягайте їх.

8. Дешева сумка і біжутерія з пластику

Аксесуари, які доповнюють образ. Маленькі деталі, за якими ховаються вагомі оцінки. Якщо для вас байдуже, якими вони будуть, то можете сумочку носити з дерматину. Але, якщо ні – то вона має бути якісною і дорогою. Так само й з біжутерією. Краще у вухах мати постійно одні-єдині, але дорогі сережки.

Пам’ятайте, жінка 40+ має випромінювати спокій, впевненість і виглядати стильно.

 

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.