Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять: Алла Мазур, Таюне та інші зірки, які їх зробили (ФОТО)

Волосся - окраса кожної жінки. Пропонуємо дізнатися про три трендові зачіски для жінок за 40, які омолодити знаменитостей так, що вони забули про підтяжки і косметологів.

У кожного віку є своя краса, проте, нам жінкам, завжди хочеться виглядати на всі сто та усміхатися, коли незнайомці вважають нас молодшими, ніж ми є за паспортом. Дехто ще у юному віці поспішає до косметологів, але навіть зірки уникають походу до цих лікарів до останнього. Якщо і ви готові розкрити весь потенціал своєї вроди – спробуйте три трендові зачіски для жінок за 40, які вже облюбували знаменитості.

Наталія Сумська

Наталія Сумська обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре
Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять

У цієї зірки життя далеке від типових кіношних канонів. Вона самотужки тягне овдовілу доньку та допомагає онучці. Тим не менш, Наталія має талант до стилю. Для себе вона обрала модний боб-каре. Це типова трендова зачіска для жінок за 40, яка візуально подовжує силует, робить контур обличчя чіткішим та відкриває лоба.

Алла Мазур

Коли Алла Мазур встигла стати мамою і чому про це мовчав Роберт Опаленик
Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять

Алла справжня бунтарка у свої 56 років. Все життя вона носила пишне коротке волосся, але після перенесеної онкології, ведуча відкрила у собі нову грань. Зірка зробила трендову стрижку 2022 року – піксі. Дуже коротесеньке волосся пофарбувала у яскравий платиновий блонд.

Таюне

Таюне одягла прозору спідницю та блиснула перед Олегом Винником окремими частинами тіла
Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять

Ще одна трендова зачіска для жінок за 40, яка зробить кожну шевелюру пишною – подовжений каскад. Її обирають зазвичай дуже сміливі модниці, адже мало хто у зрілому віці наважується лишати довге волосся.

Таюне ризикнула та помолоділа одразу. Ніхто з фанатів і досі не вірить, що співачці – 48, адже волосся зробило її образ м’яким, наче у юної дівчини.

Пробуйте, експериментуйте та не бійтеся робити трендові зачіски. Для жінок за 40 – життя тільки починається!

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.