Жіночий психологічний тест: оберіть каблучку і дізнайтесь, що не так ви робите у відносинах

Зверніть увагу на свої відносини. Можливо, ви навіть не помічаєте, що робите щось не так і через це ризикуєте зруйнувати їх. Експерти в області психології запропонували пройти досить легкий тест, який дасть відповіді, що у ваших стосунках може йти не так.

Отже, почнемо! Уважно роздивіться картинку і оберіть ту каблучку, яка найбільше вам сподобалась.  

Каблучка 1 

Цей вибір говорить про те, що ви дуже сильно любите свою другу половинку і хочете весь свій час приділити лише їй. Ви хочете, щоб думки вашого партнера були зайняти лише вами. При цьому, ви не звертаєте увагу на те, що у партнера можуть бути свої інтереси, хобі і час, який він хотів би приділити собі. Зверніть увагу на цей момент ваших відносин, адже надмірна нав’язливість може відштовхнути кохану людину.  

Каблучка 2 

Такий вибір говорить, що у своїх відносинах ви можете бути егоїстичним, адже постійно вимагаєте до себе більшої уваги. Однак, варто пам’ятати, що свою любов та увагу також потрібно віддавати, особливо коли кохана людина потребує її.  

Каблучка 3 

Якщо ви обрали третю каблучки, то скоріше за все ви дуже горда жінка, а інколи навіть занадто. Вам буває складно переступити через свою гординю і це породжує нові конфлікти. Однак, щоб стосунки були міцними, варто простіше ставитись до багатьох речей і не доводити ситуацію до критичного стану через гординю.  

Каблучка
Каблучка

Каблучка 4 

Вам краще навпаки, звернути увагу на свого партнера. Можливо, ви недооцінюєте те, що він для вас робить, а приймаєте все як даність. Міцні стосунки — це робота двох людей, тому ви також маєте доскласти певних зусиль.  

Каблучка 5 

Ця каблучка говорить, що ви любите тримати над усім контроль, навіть над своїм партнером. Але варто розуміти, що стосунки це не робота одного, тому ви разом маєте будувати своє майбутнє.  

Каблучка 6  

Цей вибір говорить про те, що ви досить запальні і різкі в критичних ситуаціях. Однак, варто завжди думати, що ви говорите і робите в пориві негативних емоцій, адже зопалу можете зруйнувати стосунки.  

Схожі статті

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.