Значення імені Ольга: доля, характер, сумісність з іншими іменами

Під іменем Ольга криється рішучість, цілеспрямованість і категоричність. Розповідаємо, якими ще якостями володіє це ім'я і чи можна так назвати свою дитину.

Ім’я Ольга має скандинавське походження і означає “свята”. До того ж, є ще одна версія походження імені — давньослов’янське.  

Доля і характер імені Ольга  

Ще з самого дитинства представниці імені Ольга непосидючі, активні, інколи примхливі. Однак, Ольга надзвичайно любить і поважає своє навколишнє середовище. Вона любить допомагати людям і приносити їм добро.  

Характерні риси, які проявляються ще з дитинства — рішучість і категоричність. Представниці цього імені не бояться жодних перешкод на шляху, вони здатні пережити будь-які життєві бурі і йти з високо піднятою головою до своєї мети. Вони не бояться приймати рішучі рішення і йти назустріч невідомому. Однак, Ольгам варто навчитись прислуховуватись до інших, щоб не повторювати одні і ті ж помилки.  

У коханні Ольга дуже ніжна і злегка наївна. Вона може сліпо вірити своєму обранцеві, боготворити його і робити все для нього. Можливо це через те, що Ольги досить погано розбираються у чоловіках, їх кохання часто не приносить бажаного результату з першого разу. Однак Ольга не перестає вірити у справжнє кохання і згодом зустрічає те, що надіслала їй доля.  

Ольга дуже віддана і щира по відношенню до своїх друзів. Найближче оточення цінує її доброту та ставлення і дякують тим же. А трудолюбство і завзятість приносять свої плоди у вигляді великих досягнень та посад на роботі.  

Ольга має і негативні риси характеру, такі як надмірна образливість, ревнивість, заздрість і конфліктність.  

Ольга

Сумісність з іншими іменами  

Хороша сумісність Ольги у шлюбі та коханні з такими іменами:  

  • Віктор; 
  • Гліб; 
  • Юрій; 
  • Богдан; 
  • Лев; 
  • Степан; 
  • Анатолій; 
  • Володимир.  

Низька сумісність з такими іменами:  

  • Антон; 
  • Денис; 
  • Сергій; 
  • Михайло; 
  • Вадим;  
  • Олег; 
  • Микола.  

І найголовніше питання — чи варто називати свою дитину цим іменем? Такий вибір залежить виключно тільки від вподобань батьків. Будь-яке ім’я, яке вони виберуть для своєї дитини, буде найкраще.  

Схожі статті

Пухнасте щастя: 5 причин завести собі домашнього улюбленця та 2 причини не робити цього

Рішення завести домашнього улюбленця є надзвичайно серйозним. Воно може змінити все наше життя. Тому чимало людей не наважуються на цей крок. Як впевнитися, що варто його зробити?

Ви знаєте українську на “відмінно”, якщо напишете ці 15 слів без помилок. Тест на грамотність

Знання мови — це безцінний дар, який виручає у повсякденному житті і дозволяє осягнути культуру, менталітет та інші сфери життя. Але чи знаєте ви мову насправді і чи можете називати себе грамотним?

Коли кішки поводяться так, вони почуваються самотніми: 5 тривожних сигналів, які вказують на це

Навіть коли ми добре знаємо свого улюбленця, часу можемо заплутатися у сигналах, які він нам надсилає. Як саме поводяться кішки, коли їм насправді самотньо?

Ціни на квартири – Київ, Дніпро, Одеса, Львів: скільки коштують квартири в найбільших містах України зараз

Сьогодні ціни на квартири у всіх містах України залежать переважно від ситуації з безпекою та віддаленості регіону від прифронтових зон. Скільки коштує однокімнатна квартира зараз?

Потребують заміни дорогих деталей: найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники

Заміни дорогих деталей уникнути не вдасться саме в цих авто. Експерт назвав найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники.

3 популярних смартфони до 15 тисяч гривень: найкращі моделі для тих, хто не має грошей на iPhone

Багато людей мріють про iPhone. Та навіть моделі минулого покоління для покупців часто надто дорогі. У цьому випадку є 2 шляхи: покупка вживаного пристрою чи смартфону на Android до 15 тисяч гривень.