Прикраси на Новий рік 2023 своїми руками: з паперу, на новорічний стіл та вуличну ялинку

Головне свято зими наближається та українці вже обмірковують, де придбати прикраси на Новий рік 2023, щоб прикрасити свої домівки та створити справжню, зимову казку. Навіть з обмеженим бюджетом можна не відмовлятися від новорічних іграшок, а створити їх власноруч, не виходячи з дому.

2022 рік підходить до кінця, а це означає, що наближається свято, яке так полюбляють діти та дорослі — Новий рік. Поки одна категорія людей не хоче зайвих клопотів та прикрашає оселю іграшками та прикрасами з магазину, інші намагаються знайти час, щоб зробити прикраси на Новий рік своїми руками, разом із сім’єю. Для цього не обов’язково витрачати багато коштів та бігати по магазинах у пошуках новорічної мішури. Достатньо лише мати бажання, новорічний настрій і декілька годин вільного часу.

Прикраси на Новий рік 2023 своїми руками
Прикраси на Новий рік 2023 своїми руками

Як зробити прикраси на Новий рік своїми руками з паперу?

Ще у шкільні роки знаходилися охочі прикрасити вікна у класі паперовими сніжинками та оленями, тому для багатьох буде не в новинку створювати новорічні прикраси самостійно вдома. Наприклад, новорічну прикрасу “дощик” можна зробити власноруч, використовуючи гофрований папір.

Для цього потрібно розрізати папір та довгі смужки, шириною 10-15 см та з кожної сторони ножицями робити надрізи, але слідкувати, щоб не перерізати смужку навпіл. Вздовж паперової смуги повинні утворитися вузенькі смужки, яки будуть розпушувати папір та створювати імітацію магазинного “дощику”. Далі потрібно скласти дві готові паперові смужки разом та перекрутити їх між собою, щоб отримати пухнасту паперову прикрасу, яку можна повісити на ялинку або задекорувати новорічний стіл.

Прикраси на новорічний стіл з гофрованого паперу
Прикраси на новорічний стіл з гофрованого паперу

Прикраси на новорічний стіл також можна створити у домашніх умовах. В інтернеті доступно багато майстер-класів з виготовлення різдвяних віночків та інших прикрас, які не займуть багато часу, але зроблять ваше свято ще більш атмосферним та яскравим.

Дехто задумається, а як зробити новорічні прикраси на вуличну ялинку, якщо хочеться створити у дворі новорічний настрій, але зрубувати вічнозелену красуню не підіймається рука? Адже прикраса повинна витримати сніг та мороз, отже паперові іграшки краще залишити вдома. У нагоді стануть порожні пластикові пляшки, з яких можна зробити ялинкові іграшки. Потрібно лише відрізати верхню частину пляшки та прикрасити її бісером, блискучою мішурою або розмалювати вологостійкими фарбами.

Новорічні прикраси на вуличну ялинку з пластикових пляшок
Новорічні прикраси на вуличну ялинку з пластикових пляшок

Щасливого Нового року!

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.