Не тільки “Слуга народу”, “Кріпосна” і “Свати”: ТОП-10 найкращих українських серіалів, які варто подивитися

Свій вільний день, чи вихідний хочеться провести з максимальним задоволенням та користю. Тому ми підготували підбірку справжніх українських серіалів, які не залишать байдужими любителів якісного кінематографа.

Сучасний світ кіно пережив справжню еволюцію і тепер кожен для себе може знайти щось корисне та цікаве під свій смак. Пропонуємо переглянути наш список ТОП-10 українських серіалів, які точно варто переглянути:

  1. “Папік”. Якщо ви, поціновувач справжнього українського гумору — то цей серіал справді для вас. Містить два сезони. Історія розповідає про чоловіка, який в молодості був справжнім актором, мав велику популярність та славу. Роки пройшли й про старого більше ніхто не згадував. Ввечері, зробивши класну зачіску, дід відправився до нічого клубу, де з цього моменту почалися пригоди.

    Кадри із серіалу Папік
    Кадри із серіалу Папік
  2. “Село на мільйон”. Серіал гумористичного жанру, що показує смішне життя в українському селі молодих людей, які звикли жити у місті. Щоб отримати бажаний спадок від дідуся треба прожити весь рік у селі й не залишати його ні на один день. Чи протримаються вони?

    Серіал село на мільйон
    Серіал Село на мільйон
  3. “Перші ластівки”. Якщо ви любите занурюватися у гостросюжетні серіали, драми, інтриги, детективи — це справді вартує вашої уваги. Фільм має два сезони. Суть в якому, щоб знайти спільну мову між батьками та не ігнорувати проблеми своїх дітей.

    Актори із серіалу "Перші ластівки"
    Актори із серіалу Перші ластівки
  4. “Джек і Лондон”. Фільм комедійного жанру, який розповідає історію про юриста та його вірного помічника пса Джека. Як буде розв’язувати різні проблеми така команда, дивіться в серіалі.

    Кадри із серіалу "Джек і Лондон"
    Кадри із серіалу Джек і Лондон
  5. “Сага”. Якщо ж, ви навпаки хочете зануритися в історичні пригодницькі події — ця мелодрама справді для вас. Показують родину Козаків, що починається в період Першої світової війни.

    Кадри із сералу Сага
    Кадри із серіалу Сага
  6. “Століття Якова”. Ще один історичний серіал, що містить всього 4 серії. В основі покладено екранізацію роману Володимира Лиса.

    Серіал Сага
    Історичний серіал Століття Якова
  7. “Спіймати Кайдаша”. Трагікомедія, де із самої назви зрозуміло, що фільм знятий по мотивах повісті Івана Нечуя-Левицького. І справді, можемо побачити сім’ю Семигір, яка ніяк не може помиритися із собою

    Актори з фільму Спіймати Кайдаша
    Актори із фільму Спіймати Кайдаша
  8. “І будуть люди”. Серіал, що знятий по мотивах роману Анатолія Дімарова. Історичний фільм, що націлює глядачів пережити етапи революції, радянської влади, першої світової війни.

    Фільм І будуть люди
    Фільм І будуть люди
  9. “Кава з кардамоном”. Історична драма, яка показує захопливу, пристрасну історію кохання шляхтича Адама та Анни, що була звичайною сиротою. Цікаво є й те, що сценарій фільму був написаний на основі роману Наталії Гуницької. Вона над ним працювала понад 10 років.

    Кава з Кардамоном
    Кава з кардамоном
  10. “Кріпосна”. Історичний та драматичний телесеріал, що містить 3 сезони. Розповідає історію кріпачки Катерини, яка відчайдушно бореться за свободу в Ніжині. Страх, відчай, сум та віра в щось хороше — багатий спектр емоцій переживала головна героїня.

    Серіал Кріпосна
    Серіал Кріпосна

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.