Астрологи попереджають про небезпечний період в кінці листопада: до чого готуватись

Астролог розповіла, які неприємності може принести кінець листопада і як від них вберегтись.

Відомий астролог запевняє, що у 2020 році в кінці листопада буде останній період, який може викликати неприємні ситуації. У цей час планети почнуть взаємодіяти з віссю катастроф, тому неприємностей буде досить багато. Небезпечний період розпочнеться 30 листопада, а завершиться 4 грудня. Тому у ці дні потрібно бут вкрай обережними. Розповідаємо, що означає вісь катастроф і як вберегтись від неприємностей.

Що означає вісь катастроф

Астрологи розповідають, що у всесвіті існує дві зірки, які відповідають за початок і кінець будь-яких справ. Зірка початку — Альдебаран, а зірка кінця — Антарес. Знаходяться вони прямо один напроти одного. А тепер уявімо лінію між цими зорями — це і буде називатись віссю катастроф. Коли певна планета попадає на цю уявну вісь, у світі відбуваються катастрофи і зворушення.

Багато астрологів пов’язують з цією віссю небезпечну аварію на Чорнобильській АЕС, великий Землетрус у Китаї 1556 року і навіть страшний теракт 11 вересня в США. При цьому варто зауважити, що глобальні проблеми, які виникають у світі через цю вісь, здебільшого пов’язані з діяльністю людей. Однак іноді вони означать і природні явища, які незалежані від людей: цунамі, смерч, землетруси.

Небезпечний період у листопаді
Небезпечний період у листопаді

Як вберегтись від неприємностей у період вісі катастроф

Як вже згадували, небезпечний період розпочнеться 30 листопада 2020 року і триватиме до 4 грудня 2020 року. У ці дні варто бути вкрай обережним і обачливим. Можуть виникнути політичні зворушення, зіткнення інтересів, небезпечні ситуації.

Астрологи радять ці дні провести на самоізоляції, не відвідувати масових заходів чи публічних місць. Потрібно втриматись від робочих поїздок чи подорожей. Краще зайвий раз перестрахуватись, щоб потім не шкодувати і не потрапити в неприємності.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.