Всі говорять лише про Threads: що це таке і як працює нова соцмережа, яка замінила Twitter

Днями майже всі популярні блогери та інфлюенсери в соціальній мережі Instagram почали додавати посилання на свої акаунти в Threads. Чим зумовлений такий спалах популярності даної платформи?

Минулого року сталася дійсно визначна подія у медійній сфері. Компанію Twitter викупив знаменитий американський мільярдер Ілон Маск. Після цього сама платформа і життя працівників даної компанії сильно змінилися.

Навколо соціальної мережі те й діло розгорталися скандали. І вже з’являлися розмови про те, що незабаром Twitter втратить свій авторитет, популярність, а ця ніша буде зайнята та представлена іншою компанією. Як то кажуть: “як у воду гляділи”.

6 липня відбувся запуск нової соцмережі Threads. У першу добу після запуску на платформі зареєструвалися понад 50 мільйонів користувачів.
І це говорить лише про те, що Threads – це головний і найсерйозніший конкурент Twitter.

Нова соцмережа Threads: у чому суть

Нова соцмережа Threads
Нова соцмережа Threads

Примітно, що функціонал платформи майже нічим не відрізняється від Twitter. Тобто Марк Цукерберг фактично створив альтернативу популярної соцмережі, але надав користувачам ті можливості, які не так давно були обмежені після приходу до управління Ілона Маска. І безумовно можна очікувати, що саме через це він буде втрачати свої позиції і віддавати їх новому конкуренту.

Реєструватися в соціальній мережі не обов’язково, адже вхід у платформу ви можете здійснити прямо через свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Достатньо лише завантажити додаток на телефон.

Примітно, що деякі недоліки Twitter властиві і Threads. Наприклад, ви не маєте можливості позбавитися від рекомендацій у своїй стрічці і вони будуть попадати на ваші очі завдяки алгоритмам. Так само є обмеження на кількість символів та деякі правила щодо публікації контенту.

Українці вже масово зіштовхуються з ситуацією, коли їхні публікації видаляються через небажаний вміст. Найчастіше всього дані пости напряму стосуються повномасштабної війни.

Частина впливових особистостей в Instagram вже пророчать даній платформі долю Clubhouse. Дана платформа спочатку наробила багато шуму, а потім виявилася непотрібною для більшості користувачів. Однак, поки що перспективи новинки від компанії Meta вражають.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.