Нові герої нашого часу: заслуги та досягнення засновника головного благодійного фонду країни Сергія Притули

Слово герой вже давно має інше значення для кожного українця, оскільки нові часи для нашої країни чітко показали нам хто має право носити це звання та яким чином воно заробляється зараз.

За останні півтора року наша країна поповнилась новими іменами, яких можна внести у список героїв України. І деякі, на жаль, вже ніколи не дізнаються цього, оскільки вони віддали своє життя за життя мільйонів українців. А ті, хто залишився жити, роблять неймовірні речі  для нашого народу і для нашого майбутнього. Захисники нашої країни боронять її на різних фронтах. Вони гідно і відважно виборюють нашу свободу, це військові, волонтери та місцеві діячі,  які роблять щось неймовірне, аби зберегти нашу неньку. Це мирні жителі, які все витримують і не сидять на місці.

Сергій Притула завершує кар'єру на телебаченні
Сергій Притула став новим героєм

Варто зазначити, що зараз в Україні кожен знаходиться на своєму місці, і кожен робить все можливе, аби допомогти військовим виборювати наше майбутнє з лап загарбників. Наприклад, немало зусиль та роботи докладає відомий телеведучий, волонтер і шоумен Сергій Притула. Його благодійний фонд працює не покладаючи рук, він оголошує неймовірно важливі збори, які швидко та дуже оперативно покривають великі потреби Збройних Сил України.

І варто додати, що фонд Притули допомагає нашим захисникам ще з 2014 року, коли росія напала на Донецьку та Луганську області. Але якщо раніше Сергій це робив за власні кошти, то зараз їх не вистачає і для цього його фонд розширився і нині працює на всій потужності.

Всі пам’ятають історію з трьома “Байрактарами”, на які українці задонатили за кілька днів, і ця історія настільки вразила весь світ, що їх Україні просто подарували, а зібрані кошти пішли на інші потреби ЗСУ.

Сергій Притула
Сергій Притула

Тож, досягнення Притули у волонтерській діяльності досягли дуже високого рівня і він став одним з головних волонтерів нашої України.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.