Просто додай це у шампунь: як стимулювати ріст волосся копієчним засобом без зайвих зусиль

Мати розкішне та здорове волосся, яке швидко росте та оновлюються — це мрія кожної жінки, але досягти її вдається одиницям. Що для цього необхідно робити, щоб не витрачатися?

Залежно від того, який необхідний результат, додавати в шампунь перед миттям голови можна готові вітаміни з аптеки, гліцерин, муміє, а також звичайнісіньку соду і дрібну сіль.

Вітаміни

Що додати в шампунь для росту волосся

В аптеці слід придбати рідкі вітаміни в ампулах. Як правило, у такому вигляді продаються вітаміни A, B, C, Е, B12. Вони додадуть пишність і блиск волоссю, зменшать ламкість та випадання. Треба пам’ятати, що сам флакон додавати після покупки вітамін не варто – так він швидко втратить властивості.

Слід відлити невелику кількість шампуню в миску прямо перед миттям голови, додати туди необхідний вітамін (або все краплі) і використовувати. Шампунь із вітамінами змивати з волосся відразу не рекомендується, треба залишити його на голові на хвилину чи дві.

Муміє

Муміє в шампуні добре впливає на зростання волосся та його зовнішній вигляд, стимулює появу нових цибулин. Придбати препарат можна в аптеці. На 500 мл шампуню слід взяти 8-10 пігулок муміє. Їх кладуть у пляшку і чекають на повне розчинення, потім шампунь можна використовувати для миття волосся. Тримати його на волоссі слід близько 5 хвилин.

Гліцерин

Що додати в шампунь для густого волосся

В аптеці можна придбати і такий засіб, як гліцерин. Ця речовина відмінно утримує вологу, пригладжує всі лусочки на волосині, від чого шевелюра стає гладкою і шовковистою.

Достатньо 5–10 г гліцерину на одне миття. Його розчиняють у шампуні з додаванням відвару з аптечної ромашки або календули. Використовувати такий шампунь треба не частіше 1 разу на тиждень, інакше волосся звикне до гліцерину.

Сода

Це прекрасний засіб очищення, волосся буде відмито ідеально. Але часте використання цієї речовини може їх пересушити. Після такого содового шампуню нанесіть на волосся маску або зволожуючий спрей. Зауважимо, що сода в шампуні додає навіть тонкому волоссю об’єм. На один прийом додайте 1 чайну ложку соди. Пам’ятайте, що сода здатна змити фарбу з фарбованого волосся, і колір зблікне.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.