ТОП-10 подарунків до Святого Миколая: чим порадувати дітей не на один день

Подарунки на свята можуть бути не лише красивими, а й корисними.

Наближається пора зимових свят. І одне з найперших, якого з нетерпінням чекають діти – свято Миколая.

Його просто обожнюють діти будь-якого віку. Погодьтеся, приємно бачити обличчя дитини, яка знайшла під подушкою омріяну ляльку, книгу чи набір солодощів.

Але разом з цим перед батьками постає проблема подарунку для дитини, особливо якщо в родині кілька дітей різного віку.

Для найменших дітей чудовим подарунком стануть різної форми нічники, м’які бортики-пазли, які дитина потім зможе складати у різні фігурки або бізіборд.

З часом нічник може стати цікавим доповненням інтер’єру і спогадом про найперші роки життя дитини.

А бізіборд у ігровій формі дасть дитині уявлення про світ, логіку і просто зацікавить малюка можливістю порухати і посмикати елементи інтерактивної дошки.

Подарунок для найменших
Подарунок для найменших

Для дівчаток відмінним подарунком стануть міні-кухня, будинок для ляльки або м’яка іграшка.

При цьому будиночок для ляльки може мати вигляд справжнього заміського будинку, а може бути виконаний у вигляді чарівного замку Ерендель з відомого мультфільму “Крижане серце”.

Будиночок для Барбі
Будиночок для Барбі

Для юних дослідників підійде глобус з доповненою реальністю. Така іграшка буде не лише розвагою. а й додатковим джерелом знань з географії, які надовго залишаться в пам’яті у дитини.

Глобус, доповнений віртуальною реальністю
Глобус, доповнений віртуальною реальністю

Якщо ж дитина цікавиться програмуванням, то їй можна подарувати книгу з програмування або робота, який вміє виконувати найпростіші команди, малювати прості геометричні фігури та просто розважить дитину.

Зважаючи на те, що діти люблять солодощі, можна подарувати цікавий набір з імбирного печива, мандаринів, цукерок та інших смаколиків. А доповнити такий набір можна цікавою книжкою.

Непоганим подарунком для дитини стане домашній спортивний комплекс або сухий басейн. Адже дітям важливо тренувати не лише мозок. Та й фізичні навантаження дозволять скинути зайву енергію не виходячи з дому.

Дитячий спортивний комплекс для дому
Дитячий спортивний комплекс для дому

Якщо батьки знають улюблені мультфільми або героїв своїх дітлахів. можна подарувати якісь дрібнички з їхніми зображеннями. Це може бути комплект постільної білизни, набір посуду, лялька, пазли і так далі. Головне, робити це з душею і діти оцінять.

Можна також подарувати одяг. Це може бути теплий светр з кукмедним малюнком, нові модні штани або піжама з улюбленим героєм або просто симпатичним малюнком.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.