Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Кожна матір та кожен батько не знаходить спокою, коли страждає їх невинне дитя. Звичайно, не можна заперечувати досягнення науки і медицини, але також не варто забувати і про віру. Молитва матері до святого має особливу силу, хоча батькам теж слід молитися за здоров’я дитини.

Ніяких суворих правил і обмежень в цій справі немає, проте оскільки молитва — не просто слова, а звернення до святих, важливо бути щирим. Не обов’язково для цього йти до церкви. Якщо вдома є ікони, найкраще молитися перед ними і на самоті, щоб ні на що не відволікатися та бути зосередженим.

Молитва матері за дитину
Молитва матері за дитину

Не полінуйтеся встати з ліжка, щоб прочитати молитву, адже зневажливе ставлення до святих може їх образити. Перед іконою запаліть свічку, можна також тримати її в руці. Якщо ваші наміри чисті, а слова лунають із самого серця, молитва обов’язково буде почута.

Молитва до Ісуса

В першу чергу за здоров’я дитини варто помолитися Ісусу Христу.

Молитва до Ісуса
Молитва до Ісуса

Молитва до Пресвятої Богородиці

Мати Ісуса теж не обходьте стороною. Її доброта, любов і милосердя не знає кордонів, а тому вона не залишить невинне дитя в хворобі.

Молитва до Божої Сатері
Молитва до Божої матері

Молитва до Матрони Московської

Також часто як до Господа Бога і Богородиці з православною молитвою за здоров’я та зцілення дітей звертаються до Матрони Московської, адже вона була цілителькою ще за життя.

Молитва до Матрони Московської
Молитва до Матрони Московської

Всі ці молитви можна читати щодня, навіть якщо ваші діти вже давно виросли, ви давно не бачилися або ваші відносини зіпсувалися — все це не має значення. Батьки завжди бажають щастя своїй дитині, а значить готові у будь-який момент попросити допомоги у святих для дочки або сина.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.