Легкий спосіб, як викликати Ангела хранителя, який буде стежити за твоєю дитиною

Людині при народженні дається сильний і надійний опікун − Ангел охоронець. Коли усе добре, буває, про нього й не згадують. А ось, коли біда чи, не дай Боже, хвороба… Бабуся Меланка поділилася секретом, як вона «викликає» Ангела охоронця для внука.

Ці секрети знала ще моя бабця, – каже бабця Меланка. – У нас їх передавали з роду в рід, бо, знаєте, земний лікар робить свою справу, а лікар душ – свою. Він понад всім. Ось, послухайте, що скажу.

Наш Ангел хранитель постійно біля нас, але сам у наше життя втручатися не має права. Тому, його треба просити. А просити – молитвою. Помолилися зранку – попросили про заступництво. Помолилися ввечері – подякували за опіку. І так само – в часі небезпеки чи хвороби.

Чітко формулюйте прохання

А, коли молитеся, то кажете чітко, чого хочете. Бо Ангел має передати  прохання Богові. А до Бога знаєте скільки людей звертається  одночасно? То, щоб Він вирішив вашу проблему має знати, чого хочете.

Будьте вдячні

Важливо кожну молитву, і особливо, прохання, починат з подяки. Так і кажіть: «Дякую тобі, що вислуховуєш мої прохання».

Просіть щиро і просто

Просіть, як діти просять щось у тата – з простотою, з настирливістю, з вірою, що отримають.  І Господь нам казав: «Будьте, як діти».

А ще, щоб ви знали, що дуже добре бути в храмі у понеділок, бо у цей день  Церква Свята згадує усіх Ангелів і Архангелів і всі небесні сили безтілесні.

Бабця з внуком
Бабця з внуком

Молитва до Ангела хоронителя

Ангеле Божий, Хоронителю мого (називаєте кого і на ім’я).

Дякую, що вислуховуєш мої молитви. Заопікуйся й зараз моїм чадом. Пильнуй його думання і його діяння, щоб були згідні з волею Божою. Укріпи його віру, збагати надію і поглиб любов.

І так, в Божих чеснотах постав його перед світлий образ Господа нашого, Ісуса Христа, щоб Він за Словом Його, як і обіцяв, що не залишить нас до кінця віку, був милостивий і (кажете прохання), якщо на це Його свята воля. Амінь.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.