Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Війна – це завжди горе та випробування. Подолати всі негаразди воїну дає не лише його професіоналізм, а й захист Всевишнього. Нижче наведені молитви, які допоможуть вам у цій тяжкій ситуації не бояться і протистояти російській навалі.
З нами Бог, ми переможемо!

Господи, врятуй та захисти Україну!

Дорогий Господи, я завчасно дякую Тобі за силу, яку Ти даєш у Твоєму Слові. Дякую, що благословляєш мене миром, навіть коли я йду на війну. У міру того, як я перебуваю на війні, яка виснажує не тільки фізично, розумово та емоційно, твій захист наповнює мене непереборною духовною силою. Дай мені сил протистояти кожному випробуванню. Амінь.

Боже, коли я боюся, я надіюсь на Тебе. На Тебе, Чиє слово вихваляю, на Тебе надіюсь і не боюся. Що може зробити людина? Я захищаю Україну – свою Батьківщину. Я дякую Тобі за те, що Ти моя сила, коли в мене її немає. Отче, я довіряю Тобі, бо Ти зі мною. Господи, допоможи знищити цю нечисть, яка прийшла в Україну. В ім’я Ісуса, амінь.

Боже, я дякую Тобі за те, хто Ти є. Я набираюсь сміливості у цей час великих випробувань та невпевненості, бо Ти зі мною. Я знаю, що ворог із твоєю допомогою буде розбитий і ми виженемо агресора з нашої України. Амінь.

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім’ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.