Молитва на кінець дня: перепрошення Бога і подяка за прожитий день

Кожний день у житті людини і тим більше його завершення мало би бути, як приготування до смерті. Бо не знаю, що на мене чекає і чи піднімуся зранку. Тому потрібно не заспокоюватися, навіть, якщо день був вдалим і, на мою людську думку, я нічого поганого не вчинив(-ла), а бути готовим.

Треба бути готовим зустрітися із Творцем.

Ця зустріч неминуча. Але, як з ним зустрінуся – як з люблячим Батьком, який мене створив і дав мені усе чи як блудний син, що все розтратив? Він мене і так прийме, бо любить, але вже зараз, тут, можу з Ним побудувати взаємини і підтримувати зв’язок через таку коротеньку молитву, яку потрібно відчитувати щовечора.

Подяка, перепрошення, запевнення у вірі
Подяка, перепрошення, запевнення у вірі

Молитва перепрошення Бога на кожний вечір

Отче милосердя, котрий не бажає смерті грішника, подивись на мене, негідного(-у)  грішника(-цю), заради Твого безмірного милосердя .

Я визнаю всі мої гріхи, вчинені за все життя, особливо в минулому. Я щиро шкодую про це. Я падаю до Твоїх святих ніг, благаю Тебе покрити мої гріхи своєю нескінченною любов’ю, якою Ти любиш мене повсякчас. У своєму милосерді прости мені гріхи, які я сьогодні вчини(-ла) проти тебе, проти мого ближнього і проти мене самого(-у).

Боже Всемогутній! Стоячи перед тобою та всіма на небі, я постановила жити у більшій згоді з Твоєю волею. Хочу бути уважнішою до себе, виправляти свої помилки та шкідливі звички, старанніше виконувати свої обов’язки, уникаючи всякого гріха та кожної можливості для цього. Амінь.

Заввага: у молитві я не просто перепрошую Бога, але й виявляю готовність прислухатися до Його волі і чинити у своєму житті згідно з Божою волею.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.