Молитва, яка допоможе вилікувати твої очі і повернути зір. Особливо сильна сьогодні

Маєш проблеми зі зором? Виконуєш усі приписи лікаря, а недуга не відступає? То спробуй і духовне лікування, яке рятує від духовної сліпоти. Може причина фізичної недуги криється саме тут?

Сьогодні Свята Церква згадує святого мученика Лонгина, сотника.

Це реальна особа, римський воїн, який також мав недугу очей, але вилікувався завдяки краплі крові Ісуса Христа, яка потрапила на його очі, коли Ісусу пробили бік і звідти потекла кров і вода.

Пізніше його дар зцілення проявився на бідній вдові, яка врятувала і вшанувала його мощі, після страти святого.

Святий мученик Лонгин, Національний музей Лувр м.Париж
Святий мученик Лонгин, Національний музей Лувр м.Париж

Звичайно, найперше потрібно молитися і випрошувати зцілення у Бога, нашого Творця. Але добре молитися й до святих, які своїм життям і вірністю засвідчили віру у Господа Ісуса Христа, і за це отримали надзвичайні дари зцілення.

Якщо таке зцілення відбулося з вдовою, то чому не може відбутися зі мною?

Молитва про зцілення очей до святого мученика Лонгина

О, святий мученику Лонгине!Ти зцілився від недуги очей краплею крові Ісуса Христа, будучи свідком Його Розпяття. Одночасно ти отримав й духовне прозріння і, побачивши чуда, які відбулися – сонячне затемнення і як мертві воскресли, не побоявся визнати Ісуса Сином Божим. За це отримав дір зцілення.

Молю тебе, святий мученику Христовий Лонгине, хворим очим моїм швидку допомогу подай і зціли їх, щоб, звільнившись від недуги, не захотіли вони бачити нічого, що розпалює пристрасть, похоть, захланність, пихатість, нічого з того, що веде до гріха і віддає на вічні муки. Навчи мене помічати красу творіння, сяйво сонця, барви квітів і посмішки дітей.

Відкрий мої духовні очі і зроби їх такими, щоб я завжди і у всьому, що мене оточує бачив(-ла) Господа нашого, Ісуса Христа, Його красу і велич. Збережи мою віру. Амінь

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.