Молитва до святого покровителя, чиє ім’я носиш: чим частіше молишся, тим більше допомагає

Чи віриш у те, що Бог є завжди з тобою? Хоч, відкрию Тобі таємницю: Він з тобою навіть тоді, коли ти у це не віриш. Більше того, з тобою не тільки Він, але ще твій святий заступник, покровитель, ім'я якого ти носиш.

Але з цим уже інакше, бо святий покровитель не може порушувати дане тобі Богом право вибору і сам якимсь чином вмішуватися або впливати на твоє життя. Ну, щось приблизно, як в казці про Чарівну лампу Аладіна. Тільки в Твоєму випадку замість лампи буде молитва.

Добре буде, якщо виробиш собі звичку щодня у молитві  звертатися до свого покровителя святого. Тоді вибудуєш з ним сталі стосунки. Також, подібно, як з товаришем-однокласником чи кимсь із родини. Адже для того, щоб стосунки будувалися і дружба міцніла, потрібно багато часу проводити разом, мати спільні справи, так же?

Зі святим так само. Уяви собі, що ти можеш бути з ним весь день, адже його не помітно, він не балакучий, він не вимагає багато уваги – достатньо просто пам’ятати, що він є.

Ікона Святі покровителі ваших дітей
Ікона Святі покровителі ваших дітей

А ще, щоб ти знав, він, твій святий покровитель, ніколи не зрадить, не обуриться через твої страхи, не висміє твою невпевненість, а навіть навпаки, саме в такому стані й треба його кликати і просити про допомогу. Бо, розумієш, робота у нього така: слухати тебе. Його для цього коло тебе поставив Бог, бо ти для Бога наймиліше, найдорожче, найулюбленіше створіння.

А про всяк випадок, знай ось таку простеньку молитву, якою добре молитися не тільки у день твоїх іменин (а, до речі, ти знаєш, коли твої іменини?), але й щодня.

Молитва до святого Покровителя заступника

Святий Покровителю (Свята Покровителько), чиє ім’я я ношу! Дякую Тобі за молитви, якими Ти доручав (доручала) мене дотепер Всемогутньому Богові.

Вибачаюсь перед Тобою за всі мої дотеперішні невдячності і молю Тебе: випроси мені в Бога ласку, щоб я став подібним (стала подібною) до тебе в цьому житті, а у вічності одержав (одержала) такий самий вінець слави, яким Тебе прикрасив Всемогутній Господь.

Святий мій Покровителю (свята моя Покровителько)! Вчини своїми молитвами, щоб я так, як Ти, полюбив (полюбила) Бога всім серцем, а ближніх, як себе самого (саму). Випроси мені й ту ласку, щоб я, як ти, мужньо перемагав (перемагала) світ і своє грішне тіло та досконало віддався (віддалася) ділам моєї душі.

Святий мій Покровителю (свята моя Покровителько)! Не дозволь, щоб я, що ношу Твоє ім’я, жив (жила) незгідно з цим святим іменем. Амінь.

Схожі статті

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.