Віра і любов батьків повернула з небуття сина, якого їм віддали у лікарні для поховання

Від таких історій мурашки бігають по спині. У той час, коли дехто викидає дитину на смітник, молоде подружжя американців любов'ю і вірою змогли оживити сина, який уже не дихав тривалий час після народження.

Кейт Огг виношувала двійню. Усе було добре до середини вагітності. Однак на 28 тижні Кеті відчула потуги. Вони вмить відреагували з чоловіком і невдовзі жінка передчасно народила своїх недоношених хлопчика і дівчинку.

Однак, якщо донечка відразу дала про себе чути  криком, то синочок мовчав. Досвідчені лікарі спробували реанімувати новонародженого, але безуспішно і вони співчутливо передали бездиханне тільце засмученим батькам.

Горе їх було таке велике, що вони не могли заспокоїтися і чоловік Кеті запропонував зігріти синочка. Вони поклали тільце на тіло матері, а батько притулився до них. І так вони розчулені плакали, розповідали синові, що у нього є сестричка і що вона потребує його захисту і підтримки.

Яке ж було неймовірне відчуття і яке щастя пережили обоє, коли відчули, що малюк почав дихати. Надалі лікарі уже зробили все, що потрібно було і хлопчик вижив.

Батьки хлопчика вважають, що це чудо сталося завдяки їх вірі, що хлопчик не помер і вони любов’ю повернули сина до життя.

Згодом подружжя створило Благодійний фонд імені свого сина, який займається підтримкою недоношених дітей у лікарнях.

Мабуть, ви не здивуєтеся, бо усім відомо, що це не перший випадок воскресіння, який стався на Землі. І, думається, хочеться вірити, що не останній.

Поки жива любов і справжня віра – доти можливе воскресіння.

Схожі статті

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.