Віра і любов батьків повернула з небуття сина, якого їм віддали у лікарні для поховання

[minyta-subtitle]

Кейт Огг виношувала двійню. Усе було добре до середини вагітності. Однак на 28 тижні Кеті відчула потуги. Вони вмить відреагували з чоловіком і невдовзі жінка передчасно народила своїх недоношених хлопчика і дівчинку.

Однак, якщо донечка відразу дала про себе чути  криком, то синочок мовчав. Досвідчені лікарі спробували реанімувати новонародженого, але безуспішно і вони співчутливо передали бездиханне тільце засмученим батькам.

Горе їх було таке велике, що вони не могли заспокоїтися і чоловік Кеті запропонував зігріти синочка. Вони поклали тільце на тіло матері, а батько притулився до них. І так вони розчулені плакали, розповідали синові, що у нього є сестричка і що вона потребує його захисту і підтримки.

Яке ж було неймовірне відчуття і яке щастя пережили обоє, коли відчули, що малюк почав дихати. Надалі лікарі уже зробили все, що потрібно було і хлопчик вижив.

Батьки хлопчика вважають, що це чудо сталося завдяки їх вірі, що хлопчик не помер і вони любов’ю повернули сина до життя.

Згодом подружжя створило Благодійний фонд імені свого сина, який займається підтримкою недоношених дітей у лікарнях.

Мабуть, ви не здивуєтеся, бо усім відомо, що це не перший випадок воскресіння, який стався на Землі. І, думається, хочеться вірити, що не останній.

Поки жива любов і справжня віра – доти можливе воскресіння.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.