В жодному разі не позичайте курячі яйця: що кажуть народні прикмети і що ще ніколи не можна позичати

Сьогодні ми розкриємо вам кілька народних прикмет, які на власному досвіді перевіряли наші предки. Як кухонні продукти та домашні речі не варто позичати іншим та чому?

Гроші

Ніколи не ризикуйте віддати свої останні гроші в борг, адже це може привести до нещасливих обставин та фінансових труднощів. Ситуація, коли заможна особа позичає гроші є вкрай рідкісною, але якщо це все-таки сталося, то, віддаючи гроші, вона ділитиметься своїм успіхом.

Згідно з народними віруваннями, не слід позичати гроші вночі або в понеділок, а також перед великими святами, чи в день народження дитини. Якщо когось із родичів чекає далека подорож, це також не найкращий час для того, щоб позичати гроші. Крім того, не рекомендується позичати гроші під час спадного місяця.

Хліб та сіль

За народними прикметами, ніколи не віддавайте останній шматок хліба, адже це може привести до бідності. Також важливо пам’ятати, що його не можна віддавати з порога або після заходу сонця, бо це може привести до конфліктів у сім’ї.

Сіль має велику енергію, і взаємодія з нею може привести до неприємностей в особистих справах (сім’ї та на роботі). Тому, позичаючи її, слід бути обережними.

Експерти розповіли, що не можна позичати з кухонних продуктів
Експерти розповіли, що не можна позичати з кухонних продуктів

Одяг

Одяг може зберігати енергію свого власника. Краще взяти його в позику, якщо ви абсолютно впевнені у добрих намірах людини. А якщо одяг дуже потрібний, то краще домовитися про взаємовигідну угоду.

Посуд

Раніше вважали, що віддаючи свій посуд, можна пустити нещастя у власний будинок. Займаючи чужу тарілку чи каструлю, можна втратити добробут. Чужий посуд може привести до суперництва або боргів.

Експерти розповіли, що не можна позичати з кухонних продуктів
Експерти розповіли, що не можна позичати з кухонних продуктів

Віник

Віник вважається сильним засобом для енергетичного очищення. Але віддаючи його в позику, можна позбавити свій будинок захисту і загрузнути в проблемах.

Яйця

Позичені кілька яєць, які ви дали своїм сусідам, краще не просити повернути. За народними віруваннями, ви ризикуєте взяти на себе негативну енергію іншої людини.

Схожі статті

Китайський Новий рік 2024: традиції та забобони, яких слід дотримуватися, щоб привернути у своє життя удачу

10 лютого Азія святкує Китайський Новий рік. Це особливий день у культурі та усіх можливих традиціях, вчених та навіть філософських течіях. І що цікаво, він переплітається навіть з нашими традиціями.

Коли будуть батьківські суботи у 2024 році: дати поминальних днів зсунулися, а традиції залишилися

Православним українцям розповіли, скільки батьківських субот очікується наступного 2024 року. На що варто звернути свою увагу, яких заборон дотримуватися та до яких обрядів долучитися?

Всього одне слово потрібно сказати 40 разів у Великдень – воно принесе достаток. Прикмети 16 квітня

Існує безліч прикмет, щоб привернути достаток та удачу. Особливу силу вони набувають у свята. Що необхідно робити у Великдень, щоб цей день приніс благо?

Як пофарбувати яйця на Великдень: ТОП-3 оригінальних способи фарбування крашанок у святковий кошик

Одна із найкращих традицій Великодня — це фарбування яєць. Часто люди обирають найпростіший варіант оздоблення — наклеїти наліпку. Сьогодні ми поділимось цікавими та креативними способами прикрашання яєць.

Водохреща 19 січня 2023 року: навіщо пірнати в ополонку на свято Хрещення Господня та що не можна робити

А той третій празник – Свято Водохреща: як українці з давніх-давен відзначали велике свято Хрещення Господнього – звичаї та традиції, характерні нашому народу

П’ятниця 13 серпня 2021: що не можна робити у цей день, прикмети та ритуали на виконання бажань

П'ятниця 13 серпня стане першим містичним днем ​​у 2021 році. Його одночасно і бояться, і вірять, що він може виконувати бажання.