Як зберегти кухонний рушник чистим і білосніжним — завжди користуюсь цим способом

Розповідаємо, як очистити кухонні рушники, щоб вони завжди мали відмінний вигляд. Метод перевірений багатьма господинями.

Можливо для когось цей спосіб буде не новий, але для тих, хто постійно має проблему з брудними рушниками, розповідаємо спосіб, який точно стане вам у нагоді.

Проблема з вічно брудними кухонними рушниками знайома кожній господині. Адже псуються вони дуже швидко і вимагають постійного прання. До того ж, не завжди вдається повернути їм первісної чистоти з першого разу. Тож ділимось секретом чистоти рушників.

Як повернути чистоту кухонним рушникам

Для цього вам знадобиться:

  • Таз, відро або тара, у якій плануєте замочувати кухонні рушники
  • 5 літрів води
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 4 столові ложки будь-якого прального порошку, який маєте в домі
  • 3 столові ложки відбілювачу
Дієвий спосіб, як відмити кохонний рушник до білосніжного кольору
Дієвий спосіб, як відмити кохонний рушник до білосніжного кольору

У першу чергу закип’ятіть воду. Якщо ви використовуєте емальоване відро, то це можна зробити прямо у ньому. Потім в окріп додайте соняшникову олію, пральний порошок, відбілювач і ретельно все перемішайте. Перекладіть в суміш рушники і залиште, поки вода повністю не охолоне.

На цьому і все. Більше робити нічого не потрібно. Можна скористатись цим методом звечора і тоді на ранок матимете чисті і білосніжні рушники. Перед тим як нести їх сушитись, злегка прополощіть руками. Також можна вкинути в пральну машину, якщо не хочете гаяти часу, промиваючи рушники руками.

Схожі статті

Без жодних фітоламп: розсада томатів виросте товстенькою, міцною, кремезною – простий стрес-прийом дачників

Сьогодні ми поділимось з вами секретом догляду за розсадою томатів. Завдяки цим порадам розсада неодмінно виросте міцною, здоровою та тішитиме вас врожаєм.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Ми залюбки купляємо різноманітні добрива, коли хочемо, щоб наш сад давав прекрасні врожаї та тішив цвітінням. Але деякі мінеральні добрива вливаємо, не розуміючи цього.

Як вберегти сад від шкідників та лихого ока заздрісних сусідів: народні методи та поради, перевірені роками

Сьогодні ми поділимось з вами порадами, які допоможуть вберегти ваш сад від шкідників та небажаних поглядів. Ці секрети досвідчені дачники перевіряли роками

Як врятувати пересолений суп, позбутись неприємного запаху від дошки і ще 8 корисних лайфхаків для кухні

Сьогодні ми допоможемо вам полегшити свій побут на кухні. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-10 корисних порад від професійних кухарів та досвідчених господинь!

Одягніть на віник пакет і готуйтеся дивуватися: цікавий трюк, який значно збільшує ефективність прибирання

До процесу прибирання всі ставляться по-різному. Для когось це справжній ритуал, я такий допомагає заспокоїтися та прийти до якогось висновку під час активних обдумувань.