Тонкі млинці з начинкою, як у Хачапурі. Такі млинці готую кожного ранку на сніданок! Рецепт вартий уваги

Млинці з авокадо — це щось нове і цікаве. Утім, ресторатор Євген Клопотенко вже знає, як з цього зробити абсолютно звичну страву для всіх українців на кожен день.

Млинці є однією з найсмачніших страв. І хоча це не вареники, і не борщ, але в раціоні громадян України вони вже стали щоденною стравою. І так, млинці — це саме страва, яка готується з прісного яєчного рідкого тіста на гарячій пательні. Декілька способів шикарного приготування млинців має і знає український шеф-кухар, ресторатор, блогер та телеведучий Євген Клопотенко.

Набирає нині в Україні популярності й такий продукт, як авокадо. Крім того, що він дуже корисний, насичений різними вітамінами та мінералами, ще й дуже зараз популярний. А Євген Клопотенко має рецепт млинців із авокадо. В принципі, найголовніше, це приготувати тісто для млинців. А начинку в цьому житті можна зробити будь-яку. Для цього господиням потрібно взяти миску і розбити туди два яйця, додати дві столові ложки молока, одну дрібку солі та дві столові ложки соняшникової олії. Замішувати все це Євген Клопотенко рекомендує “віничком”.

Після додати 130 грам борошна і дуже добре все це перемішати. Вся ця маса повинна стати однорідною. Далі невеликими порціями слід додати 340 мл молока. При цьому, все це потрібно постійно перемішувати. Лише після цього тісто буде вважатися готовим. Цієї кількості рідини вистачить на 6-8 млинців, як раз для чудового сніданку. Смажити один млинець необхідно протягом 1 хвилини з кожного боку. А перевертати його краще всього за допомогою лопатки.

Для начинки з авокадо знадобиться саме авокадо. Його бажано по різати на широкі, але тоненькі шматочки. Головне, щоб це не були товсті кубики. Клопотенко робить начинку з авокадо і томатним чатні. Тобто у цю суміш додаються шматочки свіжого авокадо, а всім цим безпосередньо змащується млинець, загортається і вживається.

Схожі статті

Пів кілограма крем-сиру з кефіру за 5 хвилин та 70 гривень: виходить смачніше і дешевше, ніж купити в АТБ

Забудьте про покупний крем-сир! Отримати основу для смачної намазки чи ролів можна вдома, використавши мінімум інгредієнтів. Результат виходить не тільки смачним, але й корисним.

Кондиціонер не знадобиться: 7+ найкращих рецептів лимонаду та квасу, щоб швидко охолодитися в спеку

Згідно з дослідженнями, спека здатна негативно впливати не лише на фізичну, але й на розумову активність. Але завдяки домашнім лимонадам та квасам можна швидко охолодитися й отримати заряд вітамінів!

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Ніколи не додавайте цей інгредієнт в тісто: що робить домашню випічку “дубовою” як сухар

Сьогодні ми розповімо вам, чому ж випічка черствіє мало не одразу після приготування. Як виявилось, причина в деяких інгредієнтах, які додають в тісто

Професійні кухарі розкрили секрет найкращих поєднань: інгредієнти, які вдосконалять ваші страви

Сьогодні ми поділимось секретними інгредієнтами, які зможуть зробити будь-яку страву смачнішою та насиченішою. Спробуйте використати ці поради в домашніх умовах - результат вас неодмінно вразить!

Дружина Остапчука Полтавська розсекретила, чим годує зіркового чоловіка: вміє все – від супів до десертів

Молода дружина Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде особисті соцмережі. Дівчина ділиться не лише розкішним життям з шоуменом, а й демонструє власні кулінарні здібності.