Простіше навіть бути не може: готуємо швидкі малосольні огірочки

Рецепт цих малосольних огірочків просто неймовірний. Вони виходять смачними та хрусткими. А часник і перець, у їх складі, дадуть потрібну гостроту і аромат страві. Спробуємо?

Рецепт швидких малосольних огірочків

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 500 грамів огірків 
  • 20 грамів рисового оцту  
  • 20 грамів солі  
  • 1 гострий перець 
  • 3-4 зубчики часнику  
  • 1 столова ложка кунжутної олії 
  • 20 грамів соєвого соусу  
Малосольні огірки
Малосольні огірки

Для початку візьміть огірки та розріжте їх навпіл уздовж. За допомогою ложки видаліть насіння. Для цієї страви ідеально підійдуть огірочки розміром 13-16 см. Далі переверніть огірки і здавіть їх ножем, щоб було чути хруст. Це можна зробити і за допомогою скалки. Далі розріжте їх смужками, діагоналлю 1 сантиметр.  

Потім перекладіть їх в ємність, залийте рисовим оцтом і добре присипте сіллю. Переживати кинути занадно багато солі не варто, адже зайва сіль піде в сік на дно миски. Потім доборе перемішайте огірки, щоб вони з’єднались з усіма інгредієнтами і відставте на 10-20 хвилин. Час від часу можна струшувати миску, щоб перемішати огірочки.  

Як тільки запланований час минув, візьміть огірки і добре відіжміть їх. Перекладіть в тарілку, з якої будете подавати. Візьміть перець та часник і дрібно наріжте його. Добре перемішайте всі інгредієнти і полийте соєвим соусом і кунжутною олією. Ще раз добре перемішайте і подавайте до столу.  

Така страва обов’язково сподобається як сім’ї, так і господиням, адже не потрібно більше витрачати час на довгі маринування у відрах під пресом. 

Приємного апетиту!  

Схожі статті

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.

Беру банку консервованого горошку та готую геніальний суп: смачний рецепт із простих продуктів за 20 хвилин

Простий обід, що готується нашвидкуруч. Новий рецепт супу із простих продуктів, який допоможе насититися на цілий день. Це дуже смачно, ситно та бюджетно.

Цей суп їв Наполеон! Як приготувати справжній цибулевий суп: рецепт французьких господинь під наші продукти

Бажаєте відчути справжній витончений смак Франції в себе вдома? Пропонуємо до вашої уваги рецепт цибулевого крем-супу на курячому бульйоні. Це проста в приготуванні страва, що вражає своїм смаком!

Смачно як у ресторані: рецепт приготування зеленого борщу зі шпинатом. Аромат такий, що у сусідів чутно

Традиційна страва української кухні, яка особливо популярна весною, коли на городах багато зелені, а організму хочеться чогось корисного та яскравого.