Простіше навіть бути не може: готуємо швидкі малосольні огірочки

Рецепт цих малосольних огірочків просто неймовірний. Вони виходять смачними та хрусткими. А часник і перець, у їх складі, дадуть потрібну гостроту і аромат страві. Спробуємо?

Рецепт швидких малосольних огірочків

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 500 грамів огірків 
  • 20 грамів рисового оцту  
  • 20 грамів солі  
  • 1 гострий перець 
  • 3-4 зубчики часнику  
  • 1 столова ложка кунжутної олії 
  • 20 грамів соєвого соусу  
Малосольні огірки
Малосольні огірки

Для початку візьміть огірки та розріжте їх навпіл уздовж. За допомогою ложки видаліть насіння. Для цієї страви ідеально підійдуть огірочки розміром 13-16 см. Далі переверніть огірки і здавіть їх ножем, щоб було чути хруст. Це можна зробити і за допомогою скалки. Далі розріжте їх смужками, діагоналлю 1 сантиметр.  

Потім перекладіть їх в ємність, залийте рисовим оцтом і добре присипте сіллю. Переживати кинути занадно багато солі не варто, адже зайва сіль піде в сік на дно миски. Потім доборе перемішайте огірки, щоб вони з’єднались з усіма інгредієнтами і відставте на 10-20 хвилин. Час від часу можна струшувати миску, щоб перемішати огірочки.  

Як тільки запланований час минув, візьміть огірки і добре відіжміть їх. Перекладіть в тарілку, з якої будете подавати. Візьміть перець та часник і дрібно наріжте його. Добре перемішайте всі інгредієнти і полийте соєвим соусом і кунжутною олією. Ще раз добре перемішайте і подавайте до столу.  

Така страва обов’язково сподобається як сім’ї, так і господиням, адже не потрібно більше витрачати час на довгі маринування у відрах під пресом. 

Приємного апетиту!  

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!